Un cântăreț a fost numit secretar de stat la Ministerul Muncii! Despre cine este vorba

Publicat: 05 Dec. 2019, 09:39 News

Lia Olguţa Vasilescu, reacţionează la decizia lui Ludovic Orban de a-l numi la Ministerul Muncii, în funcția de secretar de stat, pe Alin Dan Ignat, prim-vicepreşedinte al Tineretului Naţional Liberal, consilier local în Alba Iulia, cântăreţ amator.

Ne-au cotropit „specialiștii” PNL! Cantăreț, proprietar de birt pe unde se adăpau liderii PNL Alba când le era sete, a aterizat direct secretar de stat la Ministerul Muncii! O să-i cânte „Împodobește, mamă, bradul!” ministrei Baubau de Crăciun ca să îi mai treacă supărarea că o pocnește zilnic Vasilcoiu… O să murim de râs cu ăștia!„, scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Alin Ignat (33 ani), vicepreședintele PNL Alba Iulia și prim-vicepreședintele Tineretului Național Liberal, a fost numit ieri secretar de stat la Ministerul Muncii în Guvernul Orban. Alin Ignat este, în prezent, consilier local la Primaria Municipiului Alba Iulia. Se află la primul său post la nivel central.

Ignat a făcut Dreptul la Universitatea 1 Decembrie din Alba Iulia, conform paginii sale de Facebook și este patron de cafenea, potrivit dcnews.ro.

De asemenea, tot ieri, Ludovic Orban a mai numit-o secretar de stat în Ministerul Muncii și pe Ioana Constantin, secretarul general adjunct al PMP.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Ioana Felicia Constantin se numeşte în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale”, se arată în decizia publicată marţi în Monitorul Oficial.

Publicat: 05 Dec. 2019, 09:39 News
Pe aceeași temă