Un bărbat este motivul pentru care Brigitte și Florin Pastramă vor să divorțeze: ”Râd prietenii de tine…”

Publicat: 30 Jun. 2022, 13:13 Vedete

Deși imaginile recente au surprins-o pe Brigitte Pastramă în ipostaza de victimă a agresiunii verbale a soțului ei, se pare că tot Florin Pastramă este cel care a pus punct relației. 

Un episod halucinant a avut loc la sfârșitul lunii iunie, atunci când camere de supraveghere de pe o stradă din București au surprins o ceartă între Brigitte și Florin Pastramă. Discuțiile dintre ei au escaladat, iar partenerul brunetei a devenit agresiv verbal și a fost la un pas s-o bată.

Cu toate astea, cel care a decis să încheie relația este tot Florin Pastramă. Care ar fi reacționat așa din cauza geloziei. Acesta a luat foc după ce a aflat că Brigitte s-a îmbrăcat provocator și a ieșit la masă cu fostul ei soț.

Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecată. Că a dus copilul la mall, la tatăl ei, și că era provocatoare… Deși tu mi-ai luat acel costum. Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?„, a scris Brigitte în mediul online.

Aceasta a dat de înțeles, totodată, că Florin Pastramă a fost cel care a pus punct relației.

Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc. Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem(…). Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul. Deci ceea ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă„, a scris Brigitte pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro.

Brigitte a fost agresată de Florin Pastramă

S-au îndrăgostit în timp ce participau la „Ferma”, show-ul de la PRO TV, iar când s-au întors acasă au decis să se căsătorească. Relația lui Florin Pastramă cu Brigitte a fost una plină de momente tensionate. Iar unul dintre ele, care a șocat opinia publică. A fost atunci când vedeta a fost pusă la pământ de soțul ei și lovită.

Deși păreau că lucrurile între ei funcționează acum, fosta soție a lui Ilie Năstase a anunțat că divorțează.

Am trăit trei ani în mocirlă, o să divorţăm la notar. Nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”.

Publicat: 30 Jun. 2022, 13:13 Vedete
Pe aceeași temă