Un barbat a vrut sa faca un tutorial despre cum sa faci un cerc perfect fara sa te uiti! Cand a vazut ce-a iesit nu i-a venit sa creada! VIDEO

Publicat: 20 Feb. 2018, 13:56 Parenting

Un barbat a facut un tutorial despre cum sa faci un cerc fara sa te uiti! Totul a pornit dintr-o gluma, insa rezultatul finit a fost perfect.

Un barbat a facut un tutorial despre cum sa faci in cerc fara sa te uiti! Nici macar individul nu avea incredere in sansele sale de reusita, dar a pus un prieten sa-l filmeze pentru simplul amuzament.

Barbatul a luat un marker negru in mana, s-a incalzind rotind bratul perfect intins, dupa care a indreptat ochii spre camera, a intins perfect mana si marker-ul si s-a apropiat de perete executand miscarea circulara.

In momentul in care si-a intors privirea pentru a vedea rezultatul finit a avut un soc.

cerc perfect

Un barbat a facut un tutorial despre cum sa faci in cerc fara sa te uiti!

A inceput sa rada isteric si el si prietenii care il filmau intrucat nimanui nu-i venea sa creada ca dintr-o joaca barbatul a desenat un cerc perfect pe nevazute.

Video-ul a fost facut public pe un cont de YouTube, iar experimentul a fost vizualizat de mii de oameni. Reactiile internautilor au fost diferite. Unii s-au amuzat, altora nu le-a venit sa creada ca filmuletul e real, pe cand altii au oferit explicatii stiintifice ale procedeului.

Cert este ca barbatii s-au amuzat copios, iar rezultatul a indeplinit obiectivele pe care gasca si le propusese initial. Exista mai multe modalitati prin care poti desena un rotund perfect fara compas, iar metoda descoperita de barbat se numara printre ele.

Publicat: 20 Feb. 2018, 13:56 Parenting
Pe aceeași temă