Un baietel sarman s-a apropiat pentru a cere cativa banuti. Insa cand a vazut cine era in masina a izbucnit in plans

Publicat: 02 sept. 2019, 10:44 Autor: Simona Life
Un baietel sarman s-a apropiat pentru a cere cativa banuti. Insa cand a vazut cine era in masina a izbucnit in plans

Un copil extrem de sarac din Nairobi, Kenya, nu s-a putut abtine si a inceput sa planga pe loc dupa ce a realizat ceva cumplit.

Un baietel sarman s-a apropiat pentru a cere cativa banuti. Insa in momentul in care a vazut cu ce probleme se confrunta femeia  de la care voia sa ceara cativa banuti, a izbucnit in lacrimi.

Este vorba despre John Thuo, un cersetor din Nairobi, se afla de obicei pe strazi, incercand sa stranga un ban pentru a supravietui. Insa intr-una din zile a trait socul vietii sale.

Un baietel sarman s-a apropiat pentru a cere cativa banuti

Un baietel sarman s-a apropiat pentru a cere cativa banutii

A zarit o masina in imediata apropiere si s-a dus rapid catre ea, cu scopul de a cere un banut. John s-a dus la geamul masinii, insa pana sa apuce sa spuna ceva privirea lui a ramas impietrita.

In acea masina se afla Gladys Kamande, care este nevoita sa poarte non-stop cu ea o adevarata masinarie cu oxigen, care ii inlocuia plamanii bolnavi.

Femeia a trecut pana acum prin 12 operatii, care i-au afectat in cele din urma si nervul optic. Astfel ca aceasta era aproape oara si nu mai avea deloc bani pentru alte interventii chirurgicale.

Problemele cu care se confrunta femeia efectiv l-au coplesit si impresionat pe micutul Johh, care a izbucnit imediat in lacrimi, fiind constient ca femeia avea mai mare nevoie de ajutor decat el iar asta l-a cutremurat.

S-a intamplat ca un trecator sa surprinda scena si sa o imortalizeze, iar ce a urmat dupa este o nebunie. Poza s-a viralizat rapid pe social media si a generat un val impresionant de donatii.

Intr-un timp recor s-au strans 29.000 de dolari atat pentru operatiile femeii, cat si pentru John.

Publicat: 02 sept. 2019, 10:44 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă