Un actor din “Las Fierbinti” a devenit tatic mare in secret. Cum l-au dat prietenii de gol

Publicat: 17 aug. 2018, 14:05 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Familia “Las Fierbinti” s-a marit, iar fericirea a atins cote maxime! Unul dintre actorii care joaca in indragistul serial de la PRO TV a devenit tatic pentru prima data.

Mihai Rait Dragomir, actorul care da viata personajului Dorel din “Las Fierbinti”, si-a cunoscut ieri primul mostenitor. Sotia lui, Ana Maria, i-a daruit un baietel in mare secret, asa cum au tinut si sarcina ascunsa mult timp.

Cum starul din serial nu a dorit sa vorbeasca despre fericitul eveniment, cativa prieteni au facut publice informatii pretioase despre minunea venita in viata lui Mihai Rait Dragomir si a femeii iubite.

“Astăzi (n.r.: ieri,16 august) a născut şi nevasta lui Mihai Raiţ, alias Dorel. Au un băieţel sănătos şi frumos. S-ar putea să-l boteze chiar Mihai Bobonete, fiind prieteni din copilărie şi naşul lor de cununie”, au povestit surse de pe platourile de filmare ale serialului difuzat la PRO TV, conform click.ro.

De altfel si Mihai Bobonete a publicat un mesaj emotionant pe o retea de socializare in care a scris la un moment dat: “ (…). Azi ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot,pentru viata mea,zilele mele si ceasurile mele norocoase ,azi sunt fericit pentru fratele meu Rait caci astazi i se va naste baiatul.
Azi joaca Universitatea,azi e ziua de nastere a tatalui sotiei mele,azi am langa mine doi copii minunati si de azi sunt un om mai bun.
16 august 2018 va fi o zi mare.
Cum zice Mãmãița: Sã reuşâț!
#LasFierbintiFaraFrane
#Sez14
#Fericit
#Bobițãizbeac”.

Un actor din “Las Fierbinti” a devenit tatic mare in secret

Ana Maria Dragomir l-a cunoscut pe sotul ei in timpul unui spectacol de-ale acestuia de stand-up comedy. Mihai Rait Dragomir de numara printre fostii concurenti de la “Vocea Romaniei”.

 

Publicat: 17 aug. 2018, 14:05 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă