Melania vrea sa divorteze de Donald Trump. Cand planuieste sa faca asta si ce risca

Publicat: 17 Aug. 2018, 15:23 News 3

Omarosa Manigault Newman, o fosta angajata in administratia lui Donald Trump, a dezvaluit intr-un interviu ca sotia presedintelui american vrea sa intenteze divortul.

Omarosa Manigault Newman a explicat ca Melania Trump asteapta ca sotul ei sa isi incheie mandatul ca sa poata ulterior divorta. In plus, este de parere fosta angatata a lui Donald Trump, daca vedeta ar face pasul mai devreme, el s-ar folosi de orice mijloace sa se razbune, afirmand ca este “razbunator”. In cadrul aceluiasi interviu, ea a mai spus ca presedintele american ar fi tras niste sfori ca sa obtina sotiei lui viza EB-1, rezervata in mor normal persoanelor cu “abilitati extraordinare” si s-ar folosi de acest lucru ca sa o expulzeze.

“In opinia mea, Melania numara fiecare minut pana la incheierea mandatului pentru a putea divorța. Daca Melania ar incerca sa il umileasca si sa il paraseasca in timp ce este la conducerea tarii, va gasi o modalitate de a o pedepsi”, a declarat Omarosa Manigault Newman, potrivit jurnalistilor de la People.

In urma declaratiilor aparute in presa internationala, purtatorul de cuvant al Melaniei Trump a insistat ca cele doua femei nu au interactionat mai deloc, in timp ce presedintele Statelor Unite a negat toate afirmatiile fostei sale angajate.

Va reamintim ca aproape la fiecare aparitie publica, Melania refuza sa il ia de mana pe sotul ei, care incearca in zadar sa o prinda. Momentele filmare de jurnalisti la diferitele evenimente se viralizeaza foarte repede. In plus, ori de cate ori aceasta il însoteste, are o imagine sumbra si pare trista. In imaginile de mai jos sunt cateva aparitiile in timpul carora Donald Trump este respins de sotia lui Melania.

 

Continuarea articolului »

Publicat: 17 Aug. 2018, 15:23 News 3
Pe aceeași temă