BOMBA! Ultimul Trib a spulberat Exatlonul inca din prima editie! La Kanal D nu s-au mai uitat decat oamenii de la sate si comune! Antena 1 i-au batut cu armele lor!

Publicat: 14 sept. 2018, 14:22 Autor: D. C. Vedete

Toamna asta se pare ca Exatlonul nu mai este deloc la fel de urmarit asa cum a fost in prima editie, iar celelalte televiziuni depasesc lejer Kanal D in audiente.

Ultimul Trib a spulberat Exatlonul inca din prima editie! Ce audiente au facut? Aseara a avut loc primul duel de proportii din toamna asta din grila televiziunilor generaliste. Antena 1 a debutat cu Ultimul Trib iar Kanal D avea o editie de Exatlon. Seara s-a terminat prost pentru turci.

Desi managerii turci din halele Romexpo erau aproape siguri ca vor domina locul 2 in aceasta toamna cu Exatlonul lor se pare ca s-au inselat amarnic. Nu doar ca au pus emisiunea in 5 zile din 7 in timpul saptamanii, dar au mai facut si o serie de alte 2-3 emisiuni conexe Exatlonului, cu vedete din primul sezonu, totul in zadar.

Ieri Antena 1 a debutat cu emisiunea Ultimul Trib, un format aproape identic cu Exatlonul si pe publicul comercial (singurul care conteaza in materie de publicitate) au depasit lejer Kanal D-ul. Trebuie sa le dam turcilor ce li se cuvine, adica faptul ca la nivel national (adica la sate si comune) au depasit Antena 1 cu putin in audienta.

Ultimul Trib a spulberat Exatlonul inca din prima editie! Ce audiente au facut?

Pe primul loc s-a clasat ca de obicei Pro TV cu serialele de comedie Las Fierbinti si Triplusec, iar pe locul doi au venit puternic din urma Cruduta si Dorian Popa care s-au luptat din greu in probele din Madagascar.

Emisiunea Ultimul Trib de pe Antena 1, prezentata de Octavian Strunila este raspunsul Antenei 1 la succesul masiv pe care l-a avut Kanal D-ul la inceputul anului cu Exatlonul. Formatul este unul aproape identic, tot cu probe fizice si cu intreceri intre diferite echipe intr-o destinatie exotica.

Desi formatul este aproape identic cu cel de pe postul turcesc, Antena 1 a avut mai mult succes in audiente si pentru ca in emisiunea lor sunt o serie de vedete care fac show in paralel cu competitiile sportive la care participa. La Kanal D, singurele 2 vedete care au participat in acest sezon au fost Whatss UP si Lili Sandu.

Publicat: 14 sept. 2018, 14:22 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă