Ultima reacție a Anamariei Prodan, după scandalul divorțul: ”Am vorbit cu Laur și, gata!”

Publicat: 20 iun. 2021, 14:45 Autor: Elena Vedete
Ultima reacție a Anamariei Prodan, după scandalul divorțul: ”Am vorbit cu Laur și, gata!”

Anamaria Prodan a făcut o serie de dezvăluiri, la câteva zile după ce a apărut în presă o declarație a lui Laurențiu Reghecampf, care spunea că vor divorța. 

„Nu! Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus `Ana, oprește circul ăsta`. Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: `Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară`. Și așa voi face”, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Anamaria Prodan a mai spus că în relația pe care o au ei doi nu s-a pus vreodată problema unor momente de infidelitate, așa cum, adeseori, a fost sugerat în presă, lucru care, susține impresara, nu a fost niciodată probat și un lucru care o deranjează enorm și pe ea și pe Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru soțul său

”15 ani de iubire fără margini , 15 ani de respect , 15 ani de fericire si împlinire mi ai adus tu soțul meu se vis ! Te iubesc fără limita ! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți o port. Iubirea necondiționată pe care o simt fata de tine… nu are limita !Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! .Nici viata nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te a adus in viața!” , scria Anamaria Prodan pe contul său de Instagram, în urmă cu numai câteva săptămâni. 

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 20 iun. 2021, 14:45 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă