ULTIMA ORĂ! Fratele Cristinei Țopescu va fi judecat! Ce acuzații i se aduc: ”S-a culcat cu alte femei, în timp ce mie îmi spunea că mă iubește”

Publicat: 23 Jan. 2020, 11:18 News

Necazurile se țin lanț în familia regretatei jurnaliste Cristina Țopescu. Fratele fostei prezentatoare TV a aflat că trebuie să se prezinte la tribunal. Bărbatul este în plin proces de divorț cu mama copiilor săi.

Cristi, unul dintre cei doi frați ai Cristinei Țopescu, traversează o perioadă grea. După ce și-a condus sora pe ultimul drum, bărbatul trebuie să se prezinte la tribunal pentru a-și încheia socotelile cu fosta soție, Raluca. Cei doi au ajuns la divorț a doua oară, după ce în 2017 reușișe să-și salveze relația.

Fratele Cristinei Țopescu, poveste de dragoste complicată

În 2016, Raluca își acuza soțul de infidelitate și intenta divorț pentru prima oară.

„Asta este pentru viitorul meu, sper, ex-soţ, pentru că s-a culcat cu alte femei în timp ce mie îmi spunea că mă iubeşte!”, spunea femeia la acea vreme.

După toate aceste momente dificile, în toamna anului 2017, cei doi apăreau împreună cu cei doi băieți ai lor și anunțau că s-au recăsătorit. Dar iată că fericirea n-a durat mult, iar un an mai târziu puneau din nou stop mariajului lor. Anul acesta, divorțul se va pronunța, iar cei doi vor fi separați legal.

Când a murit defapt Cristina Ţopescu

Cristina Ţopescu a murit în noaptea de 28 spre 29 Decembrie. În ultimul mesaj trimis de regretata jurnalistă unui am ic de Whatsapp, înainte să moară, i-a mărturisit că a luat un somnifer puternic, pentru că se afla la capătul puterilor.

SMS-ul a fost trimis anul trecut, pe data de 28 decembrie, la ora 22:01.

”Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta”, a scris Cristina Ţopescu.

 

Publicat: 23 Jan. 2020, 11:18 News
Pe aceeași temă