Uite cum arată Maluma de România! Își înnebunește fanele cu un abdomen de vis!

Publicat: 23 Dec. 2020, 13:38 Vedete
Uite cum arată Maluma de România! Își înnebunește fanele cu un abdomen de vis!

Se numește Dany D și este un artist român mai cunoscut în Mexic decât la noi. Cântă mai mult în limba spaniolă și are un fizic de invidiat.

Din Mexic, Dany D s-a ales cu titulatura „Maluma de România – Transilvania”.  Este carismatic și nu îl deranjează deloc asemănarea cu celebrul interpret. Ba chiar visează să cânte cu el! Până atunci însă se mândrește cu repertoriul său, dar și cu un abdomen care îi lasă admiratoarele cu gura căscată! În anul 2016, Dany D a participat la X Factor România și a făcut o figură bună, deși Horia Brenciu nu l-a vrut atunci în Boot Camp, chiar dacă obținuse 4 de „DA”, iar Carla’s Dreams îl vedea câștigător.

Cum se menține în formă artistul și cum a obținut celebrele pătrățele de pe abdomen? “Am făcut sport de performanță când eram mic. Atletism de performanță din clasa a 4-a până într-a 9-a  iar în timpul liceului jucam fotbal. Am mai încercat tenis de câmp și handbal. Sunt o fire sportivă și pusă competiție… Iar în vacanțele de vară când mergeam la bunica mea în Transilvania, facem karate și kung-fu cu un verișor primar care avea centură neagră. Abdomenul l-am avut dintotdeanua definit … dar am pus mai mult accent pe el din 2014 când am început să merg la sala de forță. L-am lucrat ușor la fiecare sfârșit de antrenament. Cam 5 – luni pe an cumulat merg la sala de forță. Nu am o constanță deoarece călătoresc mult, iar atunci când călătoresc fac pauză. Pot fi pauze și de două luni sau trei. Oricum fac sport de întreținere”, ne-a mărturisit artistul pentru Ciao.ro

Ai vrut să arăți așa pentru tine sau ca să atragi și să-ți impresionezi admiratoarele?, a fost următoarea curiozitate.

“Pentru mine în primul rând și pentru că meseria de artist mi-o cere și trebuie să fiu în formă în permanență. Am văzut că impresionează admiratoarele și atunci mizez și pe asta. Dacă e să împart, cam 50 % e pentru mine și 50 % pentru admiratoare. Un asemenea abdomen se menține cu exerciții multe și cu măsură la consumul de dulcuri. Eu ador deserturile mai ales prăjiturile și înghețata”, a spus cu sinceritate Dany D, care recunoaște și faptul că deși e pasionat de dulciuri, mănâncă totuși cu măsură și echilibrat, chiar dacă imediat vine Crăciunul și o să guste, așa cum este normal, din mâncărurile tradiționale românești precum sarmale, salată de boeuf, dar și fructe de mare și pește. De altfel, Dany D nu este talentat doar la cântat, ci și în bucătărie, căci îi place să gătească și se laudă că face niște tarte delicioase, specialitatea lui fiind tarta de mere, tarta de lămâie cu bezea sau tarta de gutui cu pere, pe care sigur le va pregăti și de Crăciun. Din luna ianuarie, Dany D pregătește noi proiecte muzicale alături de buna lui prietenă Oana Dumitrache alias Oana D., nutriționistul vedetelor, care atunci când dă halatul de medic jos, are o voce de invidiat.

 

 

 

Publicat: 23 Dec. 2020, 13:38 Vedete
Pe aceeași temă