Trupa ”O-zone” începe războiul pentru bani! Detaliile unui proces răsunător

Publicat: 24 Nov. 2021, 10:19 Vedete

Trupa de moldoveni care și-a făcut milioane de fani în toată lumea la începutul anilor 2000 s-a destrămat după ce la mijloc au apărut foarte mulți bani. Membrii legendarei trupe se reunesc acum la tribunal, acolo unde a început „războiul”… tot pentru bani! 

Acum aproximativ 15 ani, O-Zone s-a destrămat. Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș, originari din Republica Moldova, au hotărât să își încerce norocul în cariere solo după ce la mijloc au apărut discuții pe seama banilor.

Chiar dacă n-au mai cântat împreună, cei trei membri ai formației O-Zone au făcut front comun de data asta, culmea, tot pentru bani!

Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș, cei trei membri ai trupei O-Zone, se reunesc în fața instanței.

”Beneficiile financiare au fost mărul discordiei”

Cei trei artiști din Republica Moldova se pare că s-au considerat nedreptățiți de sumele pe care le-au primit, ca drepturi de autor, de la casa de producție cu care au colaborat în vremurile când încântau cu melodiile lor tot mapamondul. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Care a fost însă motivul care a dus la destrămarea trupei? Discuțiile dintre ei au devenit intense mai ales când s-a pus problema banilor care vor continua să vină după ce se vor despărți.

Beneficiile financiare au fost și sunt, bineînțeles, mărul discordiei. Și da, am împărțit totul în mod egal, între membrii trupei. Asta după multe negocieri…”, a admis Radu Sîrbu.

”Am învățat că prietenii adevărați nu la succes se cunosc”

Fostul membru al trupei O-zone susține că a rămas cu un gust amar după ce formația s-a destrămat și a  realizat că nu era loc de prietenie în acea formulă.

Destrămarea trupei a venit pe nepregătite pentru mine și a fost foarte stresantă. Însă acum, uitându-mă în urmă, realizez că exact atunci a fost cel mai potrivit moment pentru mine. De a o lua pe drumul separat de gașca O-zone. Am învățat multe din această experientă. Și asta m-a impulsionat să mă dezvolt și să evoluez personal și profesional în toate privințele. Să-mi creez propriul studio de producție muzicală și casă de producție.

Am învățat că prietenii adevărați nu la succes se cunosc, ci atunci când ai nevoie de ei. Am învățat că familia este cea care mereu îți este alături, indiferent de statut. Singurul regret pe care îl mai am este că la acel moment niciunul dintre noi nu a știut să gestioneze și să-și controleze emoțiile distructive, care au dus la destrămarea trupei”, a povestit Radu Sîrbu într-un interviu.

 

Publicat: 24 Nov. 2021, 10:19 Vedete
Pe aceeași temă