Scumpă-i împăcarea! Ce onorariu fabulos a încasat O-Zone în noaptea de Revelion!

Publicat: 06 Jan. 2020, 21:53 Vedete

Trupa O-Zone s-a reunit pentru Disco Night Fever, petrecerea de Revelion care a avut loc în Piața Constituției, din Capitală. Cei trei artiști moldoveni au uitat repde de jignirile pe care și le-au adus în trecut, chiar și numai pentru o oră, pentru că la mijloc a fost vorba de un onorariu extrem de gras. 

O-Zone a cântat la REVELION 2020, iar membrii trupei au fost primiți cu brațele deschise de către cei prezenți la concertul în aer liber. Dan Bălan, Radu Sârbu și Arsenium nu și-au pierdut farmecul de altă dată și au fost la înălțime cu celebrele lor hituri chiar dacă s-au lăsat așteptați mai bine de 20 de minute până au urcat pe scenă, dorind să creeze suspansul.

O-Zone au avut o apariție de senzație, cu toate că a fost pauza cam mare și s-au lăsat așteptați 20 de minute pe scenă, intrând după prestația celebrului Haddaway. Așteptarea pentru fanii înfocați și cei care vroiau să-i vadă mai repede pe scenă nu a fost prea plăcută, însă spectacolul în sine a trezit amintiri și nostalgii. Pe lângă hiturile O-Zone, Dan Bălan a interpretat și 2 piese proprii. Fanii și spectatorii s-au distrat și au fredonat melodiile cu ei„, a spus cineva din public pentru CIAO.RO.

Se pare că pentru prestația din noaptea de Revelion, cei trei artiști din trupa O-Zone ar fi încasat aproximativ 50.000 de euro, mare parte din onorariu intrând în buzunarul liderul trupei, Dan Bălan.

Sursele CIAO.RO au mărturisit că băieții s-au reunit special pentru această ocazie, cererea pentru Revelionele retro, cu artiști cunoscuți, fiind la mare căutare. Se știe că în seară de Revelion artiștii câștigă cel mai bine așa că a fost un moment potrivit pentru O-Zone să se reunească, Dan Bălan fiind un bun negociator al onorariului pentru această apariție.

De dragul banilor au uitat și de jigniri

Chiar dacă formația a înregistrat un succes colosal, în 2005 cei tri membri au ales să se despartă, iar la scurt timp și-au aruncat multe cuvinte tăioase, pe care se pare că în anumite circumstanțe le pot uita. Primul care a dat tonul scandalului a fost Dan Bălan.

A fost o tradare din partea colegilor. M-a durut atat de mult incat eu am considerat ca nu am cum sa lucrez cu ei in continuare. Ultima piesa care a fost practic inregistrata a fost Dragostea din tei. Lumea nu stie multe lucruri„, a spus Balan.

Arsenie Todiraș nu s-a lăsat mai prejos și l-a catalogat ca fiind ”extrem de gelos și conflictual”.

Proiectul O-Zone nu anticipa nici în cele mai optimiste prognoze succesul extraordinar pe care l-a obţinut. Iniţial, problemele drepturilor asupra denumirii, ca şi ponderea unui sau altui membru în această afacere, nici nu se puneau. Eram tineri, neexperimentaţi şi doream să ne afirmăm în spaţiul cultural românesc. Or, în momentul când se produce ascensiunea fulminantă a formaţiei, Dan Bălan devine extrem de gelos şi conflictual. De altfel, managerul trupei a fost ales de către Dan şi anume el trata cu acesta problemele legate de imagine şi de drepturile de autor. Gloria neaşteptată l-a făcut pe Dan să regrete că este nevoit s-o împartă cu ceilalţi. S-a întâmplat exact ca în cazul devenit proverbial când doi sau mai mulţi amici cumpără un bilet ieftin de loterie, fără a crede în şansa câştigului, iar când cade lozul cel mare apar tot felul de întrebări: cine şi cât a dat, cine a ales biletul, cine l-a păstrat…”, a declarat acesta într-un interviu mai vechi.

Istoricul trupei O-Zone

O-Zone a fost o formație de muzică pop compusă din Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș. Originari din Republica Moldova, trio-ul s-a lansat de fapt în România.

La un an de la lansarea melodiei Dragostea din tei în România, cei trei de la O-Zone au lansat acest superhit în toată Europa, ajungând pe prima poziție în 27 de țări ale lumii. O-Zone au fost 13 săptămâni pe locul 1 în Eurocharts și s-au vândut peste 8 milioane de discuri.

Deși considerat cel mai de succes grup din Europa în anul 2004, cei de la O-Zone s-au despărțit pe 13 ianuarie 2005. Cei trei membri ai formației s-au lansat fiecare în proiecte individuale, continuând cariere solo.

 

Publicat: 06 Jan. 2020, 21:53 Vedete
Pe aceeași temă