Arsenie Todiraș (ex O-Zone), adevărul gol-goluț despre Dan Bălan, în podcastul lui Adrian Artene! ”Se gândea în capul lui să…”

Publicat: 10 iun. 2022, 11:23 Autor: Maria Apostol Vedete

Arsenie Todiraș, fostul component al trupei O-Zone, a fost invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcast-ului ALTCEVA, care va fi difuzat sâmbătă, 11 iunie, începând cu ora 19.00. Artistul a vorbit fără menajamente despre relația cu Dan Bălan, fondatorul formației care „spărgea” topurile în urmă cu aproape două decenii.

Arsenie Todiraș a făcut parte din celebra trupă O-Zone între 1999 și 2005. După ce a părăsit trupa, a început o carieră solo, sub numele de scenă „Arsenium”. În cadrul podcast-ului „ALTCEVA cu Adrian Artene”, artistul a povestit despre începuturile trupei O-Zone, despre conflictul cu Dan Bălan, liderul trupei, dezvăluind, totodată, ce ar trebui să se întâmple pentru ca formația să se reunească.

Arsenie Todiraș: „Eram prea tineri și el putea fi mai diplomat”

Arsenie Todiraș i-a recunoscut meritele lui Dan Bălan, dar recunoaște că el și Radu Sîrbu, celălalt component al trupei, ar fi trebuit să fie un pic mai „ascultători”, chiar dacă liderul trupei nu ar fi știut cum să le câștige prietenia.

El (n.r. Dan Bălan) nu încerca să fie liderul trupei, el era fondatorul trupei. Era ideea lui, muzica lui… bine, mai compuneam și noi ceva pe acolo. Dar el era generatorul de idei.

În schimb, el poate nu știa să ne abordeze pe noi. Poate trebuia să fie și el mai diplomat un pic și noi mai ascultători, să mai lăsăm de la noi.

Dar eram prea tineri, prea… bine, eu vorbesc de mine. Eu eram mai cu caracter și pentru dreptate întotdeauna. Dar puteam să fiu și eu mai flexibil. Eram prieteni atunci, mi se părea că eram…„, a spus „Arsenium” în cadrul podcast-ului „ALTCEVA cu Adrian Artene”.

Au rupt legătura după desființarea O-Zone: „Nu ne mai unea nimic!”

După ce trupa s-a destrămat, Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș și-au vorbit rar. „Arsenium” recunoaște că nu-i mai unea nimic și că fiecare era interesat de viitorul propriu.

Cu Radu am mai ținut legătura, dar au fost ani în care nu am mai vorbit, fiecare își căuta de viața lui. Au fost ani când am vorbit și cu Dan Bălan, apoi iar pauză… Nu ne mai unea nimic, ca să zic așa. Fiecare era cu treaba lui”, a punctat ex-componentul trupei O-Zone.

Totodată, Arsenie Todiraș nu s-a ferit să recunoască faptul că multe dintre problemele care au existat în cadrul trupei au pornit de la bani, Dan Bălan fiind cu „arici” la buzunar.

Poate un pic era zgârcit. Ce înseamnă să fii zgârcit? El se gândea în capul lui de ce ar trebui să dea el mai mult, dacă poate să dea mai puțin…”, a mai precizat artistul.

Publicat: 10 iun. 2022, 11:23 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă