Trucuri simple pe care medicii pediatri le pun in aplicare pe proprii lor copii! Asa se asigura ca sunt feriti de boala! Orice parinte trebuie sa le stie

Publicat: 28 May. 2018, 16:59 Parenting

Medicii pediatri reusesc sa isi tina copiii departe de boli cu cateva trucuri simple.

Trucuri simple pe care medicii pediatri le pun in aplicare pe proprii lor copii

Asadar, pentru a se asigura ca micutii lor sunt mereu sanatosi si se bucura de copilarie, asa cum trebuie sa o faca orice copil, medicii pediatri pun in practica anumite trucuri foarte simple. Unul dintre acestea ar fi sa le stimuleze celor mici dorinta de a petrece cat mai mult timp afara.

Daca vremea o permite, activitatea fizica este vitala pentru orice copil. In momentul in care sportul lipseste se pot dezvolta boli precum obezitatea sau un sistem imunitar prost dezvoltat. Totodata, timpul departe de orice fel de tehnologie le va face bine micutilor, daca sunt obisnuiti sa petreaca timp in fata ecranelor, in casa.

Medicii pediatri isi invata copiii inca de la o varsta frageda cat de importanta este igiena mainilor! Metoda e una dintre cele mai eficiente in fata raspandirii microbilor sau bacteriilor. De asemenea, e un truc pe care orice medic il recomanda cu tarie. Astfel, cei mici trebuie invatati cum sa se spele pe maini timp de 2 minute, inainte de masa, dupa ce folosesc toaleta sau dupa ce ating animalele.

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 28 May. 2018, 16:59 Parenting
Tags:
Pe aceeași temă