Trei fetite au mancat pieptul unui pui la rotisor cand au descoperit asta in interiorul lui! Li s-a facut rau instant cand au vazut ce era acolo!

Publicat: 28 Feb. 2018, 12:12 Life
Trei fetite au mancat pieptul unui pui la rotisor cand au descoperit asta in interiorul lui! Li s-a facut rau instant cand au vazut ce era acolo!

Trei fetite au mancat pieptul unui pui cand au descoperit asta in interior! Micutele si-au sunat imediat tatal spunandu-i ca au gasit viermi in mancare. Ce era de fapt acolo?

testicule in pui la rotisor

Paul Douglas era la munca in momentul in care fiica sa de 14 ani, Poppy, l-a sunat panicata crezand ca ea si surorile ei au mancat un pui la rotisor in care erau viermi. Trei fetite au mancat pieptul unui pui cand au descoperit asta in interior!

„Carnea arata de parca s-ar fi stricat. Le-a fost rau noaptea trecuta desi au mancat doar putin din pieptul puiului. Fiica mea de 14 ani mi-a scris intrebandu-ma daca poate sa puna puiul la cuptor. Fetele mancasera deja jumatate din pieptul de pui cand au facut descoperirea. Carnea arata de parca ar fi fost stricata”, a marturisit Paul, tatal fetelor.

Inauntrul puiului rotisat se aflau testicule care aratau ca viermii. Suparat tatal fetelor a mers sa duca puiul inapoi si sa ceara socoteala. Cei de la rotiserie i-au oferit o compensatie de 4 lire, pretul puiului, lucru care l-a enervat si mai tare pe barbatul al carei familia a fost pusa in pericol din cauza localului.

testicule in pui la rotisor

Trei fetite au mancat pieptul unui pui cand au descoperit asta in interior!

Reprezentantii localului au sustinut ca ei ofera doar produse de calitate clientilor si ca exista acest risc ca puii sa nu fie perfect curatati pe interior, insa acest lucru nu pericliteaza in niciun fel sanatatea cumparatorilor.

„Ne laudam cu faptul ca le oferim clientilor doar produse de calitate. Puii sunt pregatiti la cele mai inalte standarde, dar din cand in cand, martuntaiele pot fi uitate in interior. Ne asumam vina.

Vrem sa-l asiguram pe domnul Douglas ca nu exista niciun risc in privinta sanatatii din cauza puiului si ne cerem scuze pentru inconvenient”, a declarat un reprezentant al localului, potrivit metro.co.uk.

Publicat: 28 Feb. 2018, 12:12 Life
Pe aceeași temă