Descoperire socanta sub o masina, in plina iarna! Ce au gasit autoritatile pe un frig de crapa si pietrele :(

Publicat: 01 Mar. 2018, 16:48 Life

O pensionara a fost gasita moarta sub o masina. Politia a deschis o ancheta in acest caz.

Descoperire socanta sub o masina, in plina iarna, in Leeds, West Yorkshire. O navetista a dat peste trupul neinsufletit al unei pensionare, in timp ce se ducea la munca. In dimineata in care a fost gasita pensionara, temperaturile erau nemiloase. Termometrul inregistra multe grade sub zero, informeaza ladbible.com.

Nimeni nu stie de cat timp se afla acolo femeia de 75 de ani. Autoritatile au reusit sa o identifice pe pensionara moarta. Acestea spun ca moartea ei nu este suspecta. Cu toate astea, politia a emis un mesaj catre populatie in care ii roaga sa marturiseasca daca au fost cumva martori in acea zona.

Descoperire socanta sub o masina, in plina iarna!

Descoperire socanta sub o masina, in plina iarna!„In prezent facem cercetri. Vrem sa aflam in ce circumstante a murit femeia, ce s-a intamplat. Interogam mai multe persoane din zona. Pana la ora actuala, nu exista dovezi care sa indice ca moartea ei este suspicioasa. Am stabilit identitatea femeii, dar nu o vom divulga. Incercam sa ii contactam familia.

Vrem sa aflam daca exosta martori care au vazut-o in zona, indiferent de ora. Fie ca e vorba inainte de decesul ei, fie ca este dupa deces, spre dimineata. Este posibil sa fi fost ratacita si confuza”, a marturisiti detectivul inspector James Entwistle, conform sursei sus citate.

Descoperire socanta sub o masina, in plina iarna!Autoritatile au emis un mesaj de avertizare. Sfatuiesc oamenii sa pastreze legatura cu rudele si prietenii pe astfel de vreme geroasa. Din cauza temperaturilor scazute si a ninsorilor abundente, multe persoane au suferit degeraturi sau chiar si-au pierdut viata dupa ce nu au fost depistati la timp, in frig.

Publicat: 01 Mar. 2018, 16:48 Life
Pe aceeași temă