Transformarea Oanei Radu și a soțului său antrenor. Sunt în cea mai bună variantă a lor!

Publicat: 12 mai 2021, 22:42 Autor: Dora Bazavan Vedete

Oana Radu arată acum spectaculos, mânată fiind de ambiție, perseverentă dar și ajutată de soțul său, antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu.

Și pentru că acum sunt invidiați amândoi pentru cum arată, artista și antrenorul de fitness au postat pe rețelele de socializare câteva poze rare cu ei de dinainte și după căsătorie! Transformarea este într-adevăr izbitoare! Amândoi au trecut prin multe schimbări fizice, schimbări care au fost radicale, căci pozele vorbesc de la sine!

„Nu uita niciodată cine ai fost!”, a fost unul dintre mesajele artistei pe care l-a scris la o postare cu ea, un colaj de poze care arată transformarea ei de-a lungul anilor. Oana Radu a uimit pe toată lumea când s-a mobilizat să își schimbe viața și stilul alimentar. A început să facă sport, și-a impus practic unele lucruri și a declarat de mai multe ori că nu și-a micșorat stomacul. A slăbit însă spectaculos și învățând din experiența proprie a vrut să ajute și pe alții cu sfaturile care ei i-ai fost benefice, astfel că și-a făcut site-ul www.slabestecuoana.ro.  Transformarea Oanei Radu continuă și azi, mai ales de când s-a căsătorit cu antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu care i-a disciplinat și mai mult prin sport stilul de viață. Oana a reușit la un moment dat să slăbească 30 de kilograme în 50 de zile și chiar își vinde dieta la prețul de 149,99 lei pe internet. Pachetul „Slăbește cu Oana” conține: un fișier cu dieta completă pe zile (timp de 50 de zile), cu gramaj și explicații;  lista cu suplimente (vitaminte și minerale); 28 de antrenamente video; un fișier cu explicațiile antrenamentelor video.

„Acum sunt undeva la 60-62 de kg. Mai puțin de 60 de kilograme nu am avut niciodată, de când am slăbit. Când mai mănânc am 61. Mi-aș dori să am 55 de kilograme, dar se pare că nu am ambiție suficientă să ajung acolo. Ador cozonacul dar nu am voie să mănânc din cauză că am pietre la fiere, am făcut când am ținut dieta Dukan. Însă cozonacul are și făină și zahăr și ouă și grăsime, cele mai grele chestii sunt acolo…”, declara Oana Radu pentru Click! cu puțin timp înainte de Paște.

 

Publicat: 12 mai 2021, 22:42 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×