Trăiește! Primele imagini cu liderul de la Phenian, Kim Jong-un, după ce s-a scris că a murit!

Publicat: 02 May. 2020, 10:32 Arhiva
Trăiește! Primele imagini cu liderul de la Phenian, Kim Jong-un, după ce s-a scris că a murit!

Trăiește! Primele imagini cu liderul de la Phenian, Kim Jong-un, după ce s-a scris că a murit! Liderul nord-coreean Kim Jong-un a participat vineri la inaugurarea unei fabrici de îngrăşăminte, informează agenţia de ştiri KCNA.

Acesta este prima apariţie publică a liderului de la Phenian după trei săptămâni de absenţă în care zvonurile privind starea sa de sănătatea au proliferat, transmite sâmbătă AFP, potrivit Agerpres.

„Liderul suprem Kim Jong-un taie panglica cu ocazia inaugurării uzinei de îngrăşăminte fosfatice din Sunchon”, scrie agenţia nord-coreeană de ştiri.

Primele imagini cu Kim Jong-un
Primele imagini cu Kim Jong-un

Liderul nord-coreean nu a mai apărut în public după data de 11 aprilie, când a prezidat o întâlnire a biroului politic a Partidului Muncitoresc, partidul unic din Coreea de Nord. A doua zi, mass-media oficiale anunţau că acesta a inspectat avioane de vânătoare la o bază militară.

 

Primele imagini cu Kim Jong-un. Ce s-a întâmplat cu Kim Jong-un

Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a suferit recent o intervenție chirurgicală la inimă. Acesta  continuă să se recupereze după procedură la o vilă din afara Pyongyang, informau  surse ale Daily NK. în urmă cu câteva zile.

Se presupune că operația cardiacă a lui Kim a fost făcută împreună cu medici ai Spitalul General al Crucii Roșii din Coreea și cu Universitatea Medicală din Pyongyang, care se ocupă de obicei de probleme medicale referitoare la liderul din Coreea de Nord.

Majoritatea medicilor s-au întors la Pyongyang după ce starea lui Kim a fost considerată stabilă după operație. Doar unii dintre medici au rămas lângă Kim pentru a-i monitoriza starea de sănătate, au declarat sursele Daily NK.

Sursă foto: Twitter Martyn Williams

 

 

Publicat: 02 May. 2020, 10:32 Arhiva
Pe aceeași temă