Tragedie cumplită! Tavy Puștiu și-a transmis moartea LIVE pe Facebook

Publicat: 16 Aug. 2020, 09:53 Arhiva
Tragedie cumplită! Tavy Puștiu și-a transmis moartea LIVE pe Facebook

Un manelist celebru din Ploieşti şi-a transmis, live, moartea pe facebook! Maşina condusă de soţia cântăreţului a fost spulberată de un tren, chiar in momentul în care acesta se filma în timp ce asculta una dintre melodiile sale.

Femeia este singura care a supravieţuit impactului, dar este internată în stare foarte gravă la spital. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional. Cântăreţul Tavy Puştiu, în vârstă de 29 de ani, se afla în dreapta soţiei sale când maşina condusă de tânără a fost lovită în plin de trenul de pasageri.

Din primele informaţii, se pare că femeia de 24 de ani nu s-ar fi asigurat la trecerea la niveul cu calea ferată din zona Obor, din Ploieşti. Soţul ei a fost cel care văzut trenul venind, însă a fost prea târziu. Automobilul, aproape dezmembrat în urma impactului, a fost târât cale de câţiva metri, relatează antena3.ro.

Martorii au sunat imediat la 112. Pentru Tavy nu s-a mai putut face nimic. Soţia lui era însă în viaţă. A fost transportată în stare gravă la spital. Interpretul făcea parte dintr-o formaţie din Ploieşti, cu care cânta în localurile din oraş, sau la diverse evenimente.

Publicat: 16 Aug. 2020, 09:53 Arhiva
Pe aceeași temă