VIDEO. Tragedia care i-a schimbat viața frumoasei actrițe Bianca Brad: ”Îmi trimite semne de dincolo de moarte”

Publicat: 23 nov. 2020, 14:28 Autor: Elena Vedete

Bianca Brad este una dintre cele mai frumoase femei din România, chiar dacă a ajuns la 50 de ani. Bianca Brad a strălucit în lumina reflectoarelor, ca actriță și fotomodel de top. A cunoscut celebritatea în 1998, cu rolul din filmul ‘Zâmbet de soare’ și a fost ‘Regina Frumuseții’, deși visa să devină ghid turistic, în anii comunismului, ca să poată trece granița.

Dar, din păcate, viața sa a luat o turnură cumplită, atunci când, cu doar câteva zile înainte de a o aduce pe lume pe Emma, al doilea ei copil, medicul i-a dat cea mai cumplită veste: „Îmi pare rău. Copilul a murit!”. În urmă cu 13 ani, micuța Emma, pe care o aștepta cu nerăbdare, s-a născut fără suflare, într-o clinică din Germania. Din cauza lichidului amniotic în exces și a faptului că era micuță, având mult spațiu în burtică, Emma s-a mișcat atât de mult încât cordonul ombilical s-a înnodat.

”M-am dus la control, pentru a vedea starea fetiţei şi pentru a confirma ziua operaţiei. M-au conectat la aparatul care monitorizează bătăile inimii fătului….şi nu se auzea nimic….Ştiind că am lichid amniotic în exces şi că, uneori, poziţia nu e favorabilă, nu m-am gândit la nimic rău…. M-au dus la ecograf… Ecranul era doar în nuanţe de gri… Mă gândeam că încă nu a dat drumul la aparat… Doctoriţa a tăcut şi apoi a spus…. Îmi pare rău… Când, în sfârşit, am înţeles….pentru câteva secunde, care mi s-au părut o eternitate, timpul s-a oprit şi apoi, brusc TOTUL în mine, s-a prăbuşit… Iar ce a urmat… nu poate înţelege cu adevărat decât cine a trecut prin aşa ceva…”, a scris Bianca Brad pe site-ul ei.

”Emma îmi trimite semne de dincolo de moarte”

”Emma îmi trimite semne de dincolo de moarte, sufletul ei se întruchipează, adesea, în rândunică”, a declarat Bianca Brad pentru Playtech.ro.

„Unele mămici merg foarte des la cimtir, ca să-și plângă copilul. Eu nu pot, nu-mi place să merg la mormânt, pentru că acolo mă izbește realitatea, nu suport să îi văd trupușorul în pământul ăla rece. Am născut-o în Germania, era cam singurul spital unde o puteam naște pe Emma, care avea malformații la inimă. Cei de acolo nu au fost de acord să-i aduc trupușorul în țară. Am luat foc, le-am spus să-mi plătească avionul ca să vin să pun o floare la mormântul fetei. Am revenit în România, fiica mea a rămas acolo, la morga, timp de o lună. Eram pe pilot automat, nu mai știam de mine. Cu șpăgi și cu bani dați peste tot am adus trupul ei în țară”, își amintește Bianca, relatează Viva.

Bianca mărturisește că este convinsă că Emma o vizitează sub diferite forme, cel mai adesea în corp de rândunică. De altfel, o rândunică a intrat în biserică și când preotul îi ținea fetiței slujba de înmormântare.

„La început vânam aceste semne de la ea, mă bucuram. Cel mai mult m-am mirat când mi s-a așezat o rândunică în palmă, în condițiile în care sunt tare sperioase. A stat acolo până mi-am scos camera de fotografiat din geantă. Am ieșit afară, i-am dat apă, apoi s-a așezat pe umărul fiului meu, l-a ciugulit pe spate. Când am zis: ‘Uită-te la cadru, ca să fac o poză!’, nu s-a uitat Luca, ci rândunica.”, spune Bianca.

Publicat: 23 nov. 2020, 14:28 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă