Cumplita dramă prin care a trecut cea mai frumoasă femeie din România! Și-a ținut bebelușul mort în brațe!

Publicat: 05 mai 2020, 10:20 Autor: ileana.ghinea Vedete
Cumplita dramă prin care a trecut cea mai frumoasă femeie din România! Și-a ținut bebelușul mort în brațe!

Bianca Brad a fost, întotdeauna, una dintre cele mai frumoase femei din România. Din păcate, frumoasa cu ochii albaștri ascunde o dramă cumplită. Acum 13 ani, cu doar câteva zile înainte de a o aduce pe lume pe Emma, al doilea ei copil, medicul i-a dat cea mai cumplită veste: „Îmi pare rău. Copilul a murit!”.

În urmă cu 13 ani, Bianca Brad rămânea însărcinată cu cel de-al doilea copil al său. Atunci când i s-a spus că este fetiță, bucuria i-a fost nemărginată. Fostul model avea deja un băiat, pe Luca. Din păcate, însă, bucuria i-a fost curmată rapid. În urma unui control de rutină medicii au descoperit că micuța Emma avea o malformație congenitală destul de gravă. „Până seara târziu, am colindat plângând pe străzi……..mă durea atât de tare inima, încât m-am întrebat, la un moment dat, dacă e posibil să plesnească… în urma amniocentezei, a reieşit că, din punct de vedere genetic era normală, însă cauzele acestei malformaţii, nu se cunosc!”.

În ciuda durerii și a tuturor discuțiilor din jur, vedeta a mers mai departe cu sarcină. Urma să nască în Germania, acolo a găsit o clinică dispusă să o aducă pe lume pe Emma. N-a fost să fie așa, însă. Cu doar câteva zile înainte de termen, viitoarea mămică a mers la un ultim control care avea să „aducă” și data nașterii.

” M-am dus la control, pentru a vedea starea fetiţei şi pentru a confirma ziua operaţiei. M-au conectat la aparatul care monitorizează bătăile inimii fătului….şi nu se auzea nimic….Ştiind că am lichid amniotic în exces şi că, uneori, poziţia nu e favorabilă, nu m-am gândit la nimic rău…. M-au dus la ecograf… Ecranul era doar în nuanţe de gri… Mă gândeam că încă nu a dat drumul la aparat… Doctoriţa a tăcut şi apoi a spus….> Când, în sfârşit, am înţeles….pentru câteva secunde, care mi s-au părut o eternitate, timpul s-a oprit şi apoi, brusc TOTUL în mine, s-a prăbuşit… Iar ce a urmat… nu poate înţelege cu adevărat decât cine a trecut prin aşa ceva…”, a scris Bianca Brad pe site-ul ei.

În finalul cumplit al acestei sarcini atât de dorite, Bianca Brad nu a mai avut ocazia decât să-și țină în brațe copilul mort. ÎNGROZITOR!

„Ironia sorţii a fost că nu a murit din cauza inimii, cum era posibil, ci pentru că, din cauza lichidului în exces şi a faptului că era micuţă, având mult spaţiu, s-a mişcat aşa de mult încât, cordonul ombilical s-a înnodat, nemailăsând oxigenul şi hrana să ajungă la ea!”, explică Bianca Brad.

Publicat: 05 mai 2020, 10:20 Autor: ileana.ghinea Vedete
Tags:
Pe aceeași temă