Topul vedetelor ”calificate” la proba de bălăceală. Campioana clasamentului este o surpriză totală!

Publicat: 30 aug. 2020, 22:19 Autor: Maria Apostol Vedete

Una mai flexibilă decât alta, vedetele noatre au făcut spectacol total la mare, în poziții de înot care au încins imaginația bărbaților de pe plajă. Evident, am făcut și un clasament al ”calificatelor”, iar dintre ele am ales și campioana… o surpriză totală care nu mai are nevoie de nicio prezentare! 

Să nu credeți că toate ”bunăciunile” din showbiz merg la mare doar ca să fure soare și să se unduiască pe șezlonguri ca felinele. Dimpotrivă, sunt multe dornice de adrenalină care caută să-și arate talentele, inclusiv când vine vorba de înot.

Despre asta este vorba în acest top incitant, care va scoate la iveală abilități despre care nici nu știați că ar fi capabile multe dintre ele.

Evident, vedetele care s-au ”bătut” pentru primele locuri s-au dovedit a fi și cele mai flexibile, însă locul 1, campioana, va fi o surpriză mare pentru toată lumea!

Așadar, va invităm să accesați galeria foto, acolo unde o să vedeți cele mai inedite poziții de înot ale vedetelor. Printre ele: Mădălina Gheneac – are emană senzualitate chiar și-atunci când înoată ca o broscuță, Daniela Crudu – mereu imprevizibilă, dar foarte ”darnică” cu ce arată aparatului de fotografiat, Oana Zăvoranu – despre care știam că este exhibiționistă, dar nu știam că este atât de flexibilă când vine vorba de înot.

Una peste alta, acest top va fi un spectacol vizual de neuitat!

Publicat: 30 aug. 2020, 22:19 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă