Topul celor mai obraznice fundulețe din România! Sexy-posterioarele naturale au transformat plajele autohtone în adevărate catwalk-uri erotice

Publicat: 07 mart. 2021, 19:31 Autor: Maria Apostol Vedete

CIAO.RO vă propune un incitant top 50 al celor mai sexy posterioare din showbiz, surprinse la mare, în costume de baie minuscule! 

Mereu dorite și admirate, cele mai frumoase femei din showbiz fac în fiecare vară o ”derogare” și ne arată mai mult decât suntem obișnuiți să vedem în restul timpului.

Relaxate odată ajunse pe plajă, și fără grija aparatelor de fotografiat, multe dintre ele au oferit, fără să vrea, scene de neuitat.

Așa că după ce s-au făcut comode pe șezlong, sau pe lângă el, vedetele au testat apa mării și s-au dat cu loțiuni de plajă, momente numai bune pentru a surprinde poziții sexy care au arătat în final că nu degeaba petrec atât de mult timp la sala de fitness.

Sunt vedete care, privilegiate de ”mama natură”, se pot lăuda cu un funduleț perfect, însă există și cazuri când medicul estetician a intervenit pentru mici îmbunătățiri, iar nou nu putem decât să apreciem rezultatele!

Publicat: 07 mart. 2021, 19:31 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă