Top 20 vedete care au „călărit” jucăriile gonflabile la mare. Pe ce loc se află Loredana Chivu, Ioana Filimon, Anna Lesko și Emily Burghelea

Publicat: 23 aug. 2020, 22:55 Autor: Maria Apostol Vedete

Jucăriile gonflabile, și nu alea la care se gândesc poate alții, au fost accesorii indispensabile la mare pentru multe dintre vedetele noastre cu chef de aventură pe apă!

După sesiuni lungi de plajă, în care și-au lăsat corpurile perfecte la rumenit, sexy-vedetele acestui TOP 20 au căutat puțină adrenalină și au dat de ea imediat ce au descoperit jucăriile gonflabile de pe plajă.

În formă de gogoși sau de de unicorni, nu vă gândiți că au dat în mintea copiilor când s-au urcat pe ele. Nuuuu! Dimpotrivă, și-au scos la înaintare arsenalul de poziții sexy și au pozat în cele mai incitante moduri, încât s-a transformat rapid într-un spectacol interzis minorilor de pe plajă.

Cele mai îndrăznețe dintre ele, cum ar fi de exemplu Ioana Filimon și prietenele ei, s-au urcat pe banana gonflabilă și au făcut o plimbare cu ea, timp în care au fost ”scuturate” bine de tot.

Daniela Crudu a ”plusat” la această probă și a acceptat să urce pe banană cu un bărbat în spatele ei, care i-a admirat spatele din toate pozițiile, și nu credem că i-a displăcut deloc ce a văzut după grimasele feței.

Cele mai cuminți dintre ele s-au lăsat pozate în costume de baie, în timp ce încălecau jucăriile și pluteau lasciv pe apă.

 

 

 

Publicat: 23 aug. 2020, 22:55 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă