Tom Hanks și soția lui au devenit cetățeni ai Greciei

Publicat: 27 iul. 2020, 13:03 Autor: Elena Vedete
Tom Hanks și soția lui au devenit cetățeni ai Greciei

Tom Hanks și Rita Wilson au devenit oficial cetățeni ai Greciei, informează CNN. Într-o postare distribuită pe Instagram de premierul Greciei, actorul și soția lui apar ținând în mână pașapoarte grecești.

Cuplul american și copiii lor au devenit cetățeni onorifici ai Greciei anul trecut, după ce oficialii greci au lăudat rolul lui Tom Hanks în mediatizarea incendiilor care au devastat zone întinse din apropierea capitalei Atena. Peste 100 de oameni și-au pierdut viața în incendii.

Rita Wilson are origini grecești, iar Tom Hanks s-a convertit la Biserica Ortodoxă, iar cei doi au fost văzuți deseori petrecându-și vacanțele în Grecia, unde dețin și o proprietate, pe insula Antiparos, scrie digi24.ro.

Tom Hanks şi soţia sa au fost printre primele staruri infectate cu noul coronavirus

Actorul american Tom Hanks a acordat primul său interviu după ce s-a vindecat de COVID-19, în care a vorbit despre experienţa sa cu această boală. Interviul pentru postul de radio The National Defense a fost acordat la o săptămână după ce soţia starului, actriţa Wilson, a vorbit şi ea despre simptomele bolii de care a suferit, potrivit CNN.

Cei doi au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus în luna martie, pe când se aflau în Australia şi au stat internaţi în spital două săptămâni. Actorul în vârstă 63 de ani a povestit că a avut dureri mari şi era foarte obosit. Hanks spune că a încercat să facă regulat sport pentru a se putea menţine în formă.

„După 12 minute, eram epuizat. Mă întindeam în patul de spital şi dormeam”, a explicat actorul. „A venit un medic din spital să mă vadă şi i-am spus: ‘Mi s-a întâmplat ceva ciudat. Am încercat să fac exerciţii de stretching şi la sol şi nu am putut să fac nici măcar jumătate’. S-a uitat la mine prin ochelarii ei, ca şi cum i-ar fi vorbit celei mai stupide persoane de pe Pământ, şi mi-a spus: ‘Suferiţi de COVID-19”, a povestit starul glumind.

Nici în prezent cei doi actori, care sunt căsătoriţi de 23 de ani, nu ştiu cum s-au îmbolnăvit, ci doar că au contractat virusul în Australia, unde Hanks urma să filmeze pentru un viitor lungmetraj despre Elvis Presley, regizat de Baz Luhrmann. Tom Hanks a mai spus că Rita a experimentat dureri mult mai grave.

 

Publicat: 27 iul. 2020, 13:03 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă