Tily Niculae a ajuns de urgență cu fiica sa pe mâna medicilor: ”Poate nu realizați cât de importantă este sănătatea…”

Publicat: 30 Oct. 2020, 10:43 Vedete

Tily Niculae este o prezență extrem de apreciată în lumea showbiz-ului, mai ales că, atunci când apare în fața publicului său reușește să transmită o energie extrem de plăcută. În ultimele zile însă, actrița s-a confruntat cu probleme serioase din cauza faptului că fetița sa a ajuns din nou pe mâna medicilor.

Tily Niculae trece prin momente dificile. Fiica actriței, Sofia, a fost operată de urgență, din cauza unei probleme la ochi.

Pentru că vedeta are o relație extrem de bună cu fanii săi și îi ține pe aceștia la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, le-a povestit acestora prin ce momente dificile trece. După ce a fost operată cea mică, actrița nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi pe contul de Instagram.

”Vreau să vă întăresc încă o dată ideea. Poate nu realizați cât de importantă este sănătatea și cât de important este să avem grijă de noi”, a zis ea cu ochii în lacrimi.

Tily a explicat totodată faptul că Sofia a făcut salazion, mai exact, o inflamație cronică. Micuța a fost anesteziată general și intubată:”Uneori este nevoie de intervenție chirurgicală, anestezie generală și intubare. Sofia a fost la a treia intervenție din 2016. Sper să fie și ultima! Vă mulțumesc pentru mesaje! I le voi transmite”, a mai scris Tily.

Sofia a mers singură în sala de operații

Sofia a demonstrat că este un copil extrem de curajos pentru că a mers singură în sala de operații. De asemenea, Tily a ținut să le mulțumească medicilor pentru grija deosebită cu care au trata-o pe fiica ei.

”S-a dus singură în sala de operații. S-a trezit foarte bine din anestezie, mulțumită medicilor. Eu am cedat acasă, în parcare, când vă povesteam”, a continuat actrița.

Tily Niculae a născut în plină pandemie

Tily Niculae a simțit ce înseamnă cu adevărat greul în momentul în care a devenit mamă în timp de pandemie, lucru deloc ușor pentru o femeie care își dorește un copil născut în condiții de siguranță.

„Am nascut în plină pandemie. Pe 23 martie i-am scris doctorului și nu mi-a răspuns, închisese maternitatea. A trebuit să reprogramez și să reorganizez tot. Când am ajuns acasă am început să frisonez. Cea mică tușea și o durea gâtul. 14 zile am stat în teroare maximă. În materinitate mi-au făcut testul pentru coronavirus. Am avut intrări scurte, fără mănuși, faă mască, ceream să mai fac un test, dar doctora mea îmi spunea că e prea devreme”, a mărturisit Tily.

Publicat: 30 Oct. 2020, 10:43 Vedete
Pe aceeași temă