Tibi Useriu, revoltat dupa ce a aflat ca va fi facut Cetatean de Onoare. „Nu ma voi prezenta la decernare” – Motivul deciziei

Publicat: 26 Mar. 2018, 12:27 News 3

Maratonistul care a reusit o super performanta sustine ca va accepta aceasta titulatura, dar nu va lua parte la ceremonie.

Tibi Useriu, revoltat dupa ce a aflat ca va fi facut Cetatean de Onoare. Sportivul a scris o postare pe Facebook in care isi motiveaza gestul. Tibi Useriu sustine ca isi doreste sa fie un exemplu demn de urmat pentru oameni. Nu vrea sa fie un om care ‘ii reabiliteaza pe altii’.

Tibi a aflat din presa ca va urma sa fie numit Cetatean de Onoare. Acesta sustine ca va accepta titulatura, dar nu se va prezenta la nicio festivitate de inmanare.

„Dragi prieteni, am aflat din presă despre propunerea de a mi se acorda titlul de Cetățean de Onoare al Bucureștiului și tot din presă am aflat că unul dintre motive ar fi că exemplul meu este „despre cum să-i reabilitezi pe alții”. Nu m-aș fi gândit niciodată că pe umerii unui bărgăoan ar ajunge să atârne vreodată o asemenea responsabilitate.

Continuarea articolului »

Publicat: 26 Mar. 2018, 12:27 News 3
Pe aceeași temă