Theo Rose și-a ținut ascunsă boala! De ce anume a suferit artista: „Nu sunt complet vindecată. Retrăiesc acea frică”

Publicat: 22 iun. 2024, 09:30 Autor: Soare Raisa Vedete

Theo Rose și-a ținut ascunsă boala timp de mulți ani. Artista a suferit de anxietate și de fiecare dată când trebuia să urce pe scenă, i se făcea rău de frică.

Theo Rose s-a confruntat în adolscență cu anxietatea, o boală care i-a marcat existența. Artista a mărturisit că a trecut printr-un proces lung de acceptare și vindecare, care au făcut-o să înțeleagă că nu este singură și că cei dragi îi sunt aproape.

Theo Rose și-a ținut ascunsă boala!

„A început în momentul în care un buton a fost apăsat. Acel buton a apărut în copilărie, când se construia această fată, Theodora, cu bune și cu rele. Butonul e unul de panică și fix asta generează atunci când retrăiesc acea frică. Într-un moment al vieții, acum trei ani, m-am simțit lăsată deoparte, neînțeleasă și părăsită. N-am știut încotro s-o apuc și nici nu nimerisem chiar bine, într-un proiect care apasă constant butonul, așa că mintea mea a creat niște situații mult mai grave decât erau, de fapt. Anxietatea este o problemă cu care nu ai cum să te joci!

Nu sunt complet vindecată. Mai am episoade, dar mult mai blânde, pe care știu cum să le tratez acum. Le las să existe și urmăresc cu atenție tot, ca să înțeleg ce vor ele să îmi transmită”, a spus cântăreața, într-un interviu pentru Viva!.

„Nu sunt complet vindecată. Retrăiesc acea frică”

Ulterior, din cauza perioadelor încărcate și extrem de solicitante din punct de vedere profesional, episoadele de stres și anxietate au revenit iar, încât ajunsese să se izoleze de ceilalți.

„Eram nesigură pe mine. Nu mai știam în ce direcție să merg. Nu am pățit în viața mea să simt să fug din preajma unor oameni. Înainte e fiecare concert vomitam. Îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert. Nu puteam să mă controlez efectiv, mi-era frică să cânt pe scenă.

Am mers din doctor în doctor. Am ajuns la un doctor generalist, i-am explicat situația așa pe scurt și am zis că eu cred că o iau cu capul”, a mai mărturisit Theo Rose, în urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare.

Publicat: 22 iun. 2024, 09:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×