Theo Rose, infectată cu noul coronavirus. În ce stare se află artista

Publicat: 29 Dec. 2020, 11:51 Vedete

Noul coronavirus nu iartă pe nimeni, iar printre ”victimele” sale se numără acum Theo Rose și iubitul său, nepotul celebrului Nea Marin. Anunțul a fost făcut de frumoasa artistă care a povestit totodată și prin ce stări și simptome au trecut.

Îndrăgita cântăreață a declarat că ea și iubitul său au avut coronavirus la începutul pandemiei, când toată lumea se afla izolată la domiciliu. Artista a explicat faptul că lipsa gustului și al mirosului au fost simptomele pe care le-au avut timp de trei zile. Mai mult, Theo și-a dat seama că s-a infectat în momentul în care într-o dimineață a început să tușească.

”În perioada aia de izolare la domiciliu am dat-o în niște anxietăți și panici. Am avut și eu (n.red. COVID), am stat acasă, la domiciliu, nu am zis la nimeni. Am rămas fără gust și miros trei zile. Singura parte nașpa a fost că apetitul nu era același, dar nu am avut febră, am tușit foarte puțin într-o dimineață și atunci mi-am dat seama că e posibil să fie o problemă”, a declarat The Rose

”Am stat acasă cele 14 zile”

Vedeta povestește că și-a făcut imediat testul, dar a ieșit negativ, în timp ce nepotul lui Nea Marin a fost confirmat pozitiv. Cei doi se izolaseră deja împreună după ce primele semne au apărut, deși Theo la primul test nu a fost pozitivă. La câteva zile însă,  după ce simptomele începuseră să se manifeste și la artistă, în cele din urmă, testul i-a ieșit pozitiv. Theo Rose și iubitul său au stat izolați timp de 14 zile.

”Mă testasem, ieșisem negativ, prietenul meu a ieșit pozitiv la test, dar deja ne izolasem împreună. După care au început să se manifeste și la mine simptomele. Am stat în continuarea acasă cele 14 zile. Când a fost să ieșim, ne-am dus, ne-am testat, am ieșit negativ”, a mai spus frumoasa artistă.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 29 Dec. 2020, 11:51 Vedete
Pe aceeași temă