Theo Rose, declarații neașteptate despre momentele dificile din viața sa. Artista recunoaște că a avut nevoie de ajutor specializat pentru a-și rezolva problemele

Publicat: 20 Nov. 2020, 08:48 Vedete

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Viața cântăreței s-a schimbat radical odată cu participarea la emisiunea Bravo, ai Stil! Celebrities! și asta pentru că publicul a reușit să o cunoască mult mai mult. Cu toate acestea puțini sunt cei care știu că frumoasa șatenă a trecut prin momente grele de-a lungul timpului.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și are o energie molipsitoare, viața artistei nu a fost întotdeauna roz. Theo și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a povestit faptul că trece prin momente grele, iar pentru a trece peste această perioadă dificilă a avut nevoie de ajutor specializat.

De asemenea, frumoasa șatenă a mai adăugat faptul că, odată cu participarea la Bravo, ai Stil! Celebrities!, viața ei s-a schimbat în bine deoarece a reușit să își țină mintea ocupată și astfel să nu se mai focuseze pe probleme, pe care încet, încet le-a rezolvat.

“Acum sunt bine, am apelat la terapie. Faptul ca sunt aici, ca sunt foarte ocupata si ca petrecem foarte mult timp la filmari, ma ajuta extrem de mult; este o alta energie, interactionez in permanenta cu alti oameni, te schimbi, te machiezi… Ma tin ocupata cat mai mult si incerc sa fiu optimista!”, spune Theo Rose.

După această confesiune, Theo Rose a ținut să îi mulțumească persoanei care a susținut-o necondiționat în toată această perioadă, mai exact iubitului său despre care artista are numai cuvinte de laudă.

“Este un om minunat si, cu toate ca nu este mult mai mare decat mine, ma sustine. Avem o relatie extraordinara, am evoluat impreuna. Cand ne-am cunoscut nici eu, nici el nu stiam foarte bine cum sa facem (…) Si mai este si frumos! E greu pentru cel de langa tine sa inteleaga ce se intampla cu tine… M-a sustinut in chestia asta, am apelat la terapie si sunt bine”, continua Theo Rose.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 20 Nov. 2020, 08:48 Vedete
Pe aceeași temă