Theo Rose, îndrăgostită până peste cap de un bărbat de etnie romă: “Mi s-a pus pata pe el”

Publicat: 13 sept. 2022, 10:37 Autor: Camelia Vedete

Theo Rose, îndrăgostită până peste cap de un bărbat de etnie romă. Theo Rose nu își mai ascunde sentimentele. Artista a povestit cum a fost îndrăgostită iremediabil în adolescență de un bărbat de etnie romă.

Frumoasa artistă Theo Rose a făcut dezvăluiri știute doar de ea până acum. În cadrul unui podcast aceasta a povestit despre primul băiat care i-a furat inima. Totul se întâmpla pe vremea când ea avea doar 18 ani și, inițial, nu dăduse nici o șansă acelei relații până când s-a îndrăgostit lulea.

Theo Rose, îndrăgostită până peste cap de un bărbat de etnie romă

Ei bine, nu este vorba despre Alex Leonte. Primul băiat care i-a furat inima era de etnie romă și locuia în Timișoara. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Theo avea doar 18 ani. Inițial, ea nu dăduse șanse relației, recunoscând că nici măcar nu l-a luat în seamă, dar soarta a făcut în așa fel încât să trăiască cu el prima ei poveste de dragoste.

„Prima dragoste adevărată a cam fost pe la 18 ani. Am cunoscut un băiat, un țigan din Timișoara și mi s-a pus pata pe el rău de tot. Bine, nu am luat în considerare chestia asta prima dată. Nu m-am gândit că o să fie asta iubirea tinereții mele. Chiar nu m-am gândit la asta! Am zis: cine e mă ăsta? Nu are cum să îmi placă mie de ăsta.” a mărturisit Theo Rose.

Theo Rose

Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte pentru altul

Theo Rose este pe cai mari după ce a fost cooptată în mai multe proiecte de televiziune și, mai nou, în lumea filmului. Practic, așa l-a cunsocut și pe bărbatul care i-a ”spart” relația de cinci ani cu Alex Leonte, nepotul celebrului Nea Mărin. Cel din urmă a avut un șoc vadă pe CANCAN.RO poze cu iubita lui în timp ce se sărută cu un regizor celebru.

Imaginile surprinse recent de paparazzi CANCAN.RO au ”detonat” relația lui Theo Rose cu Alex Leonte. Cântăreața a fost pozată pe stradă, în timp ce se săruta cu un alt bărbat, nimeni altul decât partenerul actriței Lia Bugnar.

Anghel Damian și Theo au încercat să-și țină ascunsă idila, dar o plimbare romantică în zorii zilei, pe o stradă din București, i-a scos în fața paparazzilor. Nimic nu avea să prevestească faptul că în relațiile celor doi ar fi existat probleme. Se pare că aceștia s-au îndrăgostit unul de celălalt în timpul filmărilor serialului ”Clanul”. Producție regizată de Anghel și în care joacă și frumoasa artistă.

Mai trist este că Alex Leonte a aflat din CANCAN.RO că Theo s-a combinat cu ”șeful” ei și s-au sărutat pe stradă. Ca și cum el nu a existat în viața ei.

Publicat: 13 sept. 2022, 10:37 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă