Theo Rose, îndrăgostită până peste cap de un alt bărbat. Artista a recunoscut tot: “Mi s-a pus pata pe el”

Publicat: 22 feb. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Theo Rose, îndrăgostită până peste cap de un bărbat de etnie romă. Theo Rose nu își mai ascunde sentimentele. Artista a povestit cum a fost îndrăgostită iremediabil în adolescență de un bărbat de etnie romă.

Frumoasa artistă Theo Rose a făcut dezvăluiri știute doar de ea până acum. În cadrul unui podcast aceasta a povestit despre primul băiat care i-a furat inima. Totul se întâmpla pe vremea când ea avea doar 18 ani și, inițial, nu dăduse nici o șansă acelei relații până când s-a îndrăgostit lulea.

Theo Rose, îndrăgostită până peste cap de un bărbat de etnie romă

Primul băiat care i-a furat inima era de etnie romă și locuia în Timișoara. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Theo avea doar 18 ani. Inițial, ea nu dăduse șanse relației, recunoscând că nici măcar nu l-a luat în seamă, dar soarta a făcut în așa fel încât să trăiască cu el prima ei poveste de dragoste.

„Prima dragoste adevărată a cam fost pe la 18 ani. Am cunoscut un băiat, un țigan din Timișoara și mi s-a pus pata pe el rău de tot. Bine, nu am luat în considerare chestia asta prima dată. Nu m-am gândit că o să fie asta iubirea tinereții mele. Chiar nu m-am gândit la asta! Am zis: cine e mă ăsta? Nu are cum să îmi placă mie de ăsta.” a mărturisit Theo Rose.

Ce etnie are Theo Rose

Theo Rose nu mai are nevoie de nicio introducere. O cunoaşte o ţară întreagă, are concerte şi proiecte pe bandă rulantă şi o familie frumoasă de care este foarte mândră. A muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi, iar aprecierea fanilor este dovada că a reuşit tot ceea ce şi-a propus. Pe lângă talentul incontestabil, artista i-a cucerit pe români şi cu sinceritatea de care a dat dovadă mereu. În cadrul unui interviu recent, iubita lui Anghel Damian a vorbit deschis despre adevărata ei etnie.

Cei care o urmăresc de ani buni ştiu că Theo Rose a urmat cursurile Colegiului Național de Arte Dinu Lipatti. Artista a studiat muzica şi s-a pregătit încă de la o vârstă fragedă pentru o carieră în acest domeniu.

Theo Rose: ”Sufletul era țigan”

Sinceră și asumată, ca întotdeauna, artista a recunoscut că anii petrecuți în liceu alături de colegii ei și-au pus amprenta asupra comportamentului ei. Theo spune că a legat multe prietenii cu colegi de etnie romă, ba chiar a simţit întotdeauna că este una de-a lor. Citește mai multe aici.

Sursa foto: social media

Publicat: 22 feb. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×