Theo Rose, declarații sincere despre problemele din viața sa: ”În primul rând ce m-a marcat foarte tare a fost…”

Publicat: 08 Mar. 2021, 15:19 Vedete

Theo Rose este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze ori de câte ori apare în fața fanilor săi, iar energia sa este molipsitoare, artista recunoaște că nu a fost la fel tot timpul. Problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului au reușit să îi marcheze existența, însă din fericire a reușit să le depășească.

Theo Rose este cunoscută în primul rând pentru sinceritatea sa cu care a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. Artista le-a explicat fanilor săi ce s-a întamplat în viața sa și de unde au pornit problemele.

„În primul rând ce m-a marcat foarte tare a fost moartea a trei dintre bunicii mei, acum mai am o singură buncă. Toate aceste lucruri au instaurat în sufletul meu o frică. Frica de a nu mă îmbolnăvi, frica de a nu-i pierde pe ai mei. Chestia asta m-a făcut să fiu un pic instabilă emoțional. S-a întâmplat ceva din momentul ăla, am devenit mult mai senzitivă, mă emoționez așa oricând la orice. Nu mai sunt eu așa „tanc” cum eram”, a explicat artista, citată de spynews.ro

Theo Rose a mărturisit și cum a marcat-o faptul că unele colaborări cu diferite echipe de producție nu au reușit.

„Eram nesigură pe mine. Nu mai știam în ce direcție să merg. Nu am pățit în viața mea să simt să fug din preajma unor oameni. Înainte e fiecare concert vomitam. Îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert. Nu puteam să mă controlez efectiv, mi-era frică să cânt pe scenă. Am mers din doctor în doctor. Am ajuns la un doctor generalist, i-am explicat situația așa pe scurt și am zis că eu cred că o iau cu capul. Nu a mai durat mult și am încheiat colaborarea și vă spun cinstit că eu nu am mai făcut niciun atac de panică”, a mai spus Theo Rose.

Ce meserie ar fi avut Theo Rose, dacă nu reușea în industria muzicală

”A fost foarte greu să reușesc. Abia acum sunt într-un punct în care încep lucrurile să mi se lege și să meargă și o perioadă cu succes pentru mine. Dar până acum, am avut parte de multe eșecuri, mai ales că de la 15 ani m-am lansat în industrie și încerc să reușesc și a fost un drum lung și anevoios dar și frumos pe lângă asta”, a spus Theo Rose, citată de spynews.ro.

Cântăreața a vorbit totodată, despre cum tatăl său i-a propus să se angajeze ca profesoară: ”Tata la un moment dat, ca să mai câștig niște bani și pentru că îmi plăcea asta, am început acolo la țară să lucrez cu copii și mi-am creat o trupă de canto muzică ușoară. Și tata mi-a propus să mă angajez acolo profesoară în Izvoare, să am un salariu stabil, să nu mă mai chinui. Am tras foarte tare să reușesc, adică au fost picioarele mele peste tot, nu au muncit alți oameni pentru mine. Mi s-au închis multe uși și a fost tratată ca pe ceva mic și nesimnificativ”, a mărturisit ea.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 08 Mar. 2021, 15:19 Vedete
Pe aceeași temă