Theo Rose a spus adevărul despre despărțire! Cum s-a ajuns la neînțelegeri: „M-au durut lucruri. M-am simțit neîndreptățită”

Publicat: 03 oct. 2023, 10:56 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Theo Rose a spus adevărul despre despărțirea de Alex Leonte, nepotul lui nea Mărin! Cum s-a ajuns la neînțelegeri în relație și cum l-a cunoscut pe Anghel Damian, tatăl băiețelului ei.

Theo Rose a fost invitată în podcastul Ilincăi Vandici. Artista și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre despărțirea de Alex Leonte. Jurata de la Vocea României a explicat că nu regretă nimic din ce s-a întâmplat și că lucrurile dintre ei nu mai mergeau de ceva timp. Mai mult, Theo Rose afirmă că relația cu Anghel Damian ar fi început după despărțirea de nepotul lui nea Mărin.

„Cu Anghel a plecat totul de la admirație, după care m-a tras curentul. A fost de parcă l-am așteptat, am încercat eu să fug de situația asta, pentru că e straniu la început, încerci să negi că se întâmplă asta, din frica de a nu ți distorsiona imaginea. Dar nu a fost așa, nu mi-a venit să cred că merit asta.

Chiar și fosta relație, a fost un lucru foarte frumos care mi s-a întâmplat. Noi nu am avut niciun fel de problemă, suntem ok în continuare, despărțirea a fost benefică pentru amândoi. Și el e fericit, și eu sunt fericită și bine, care-i treaba?”, a dezvăluit ea în podcastul moderat de Ilinca Vandici.

Artista a fost afectată de reacțiile negative pe care le-a primit

Theo Rose a recunoscut că reacțiile negative ale oamenilor au afectat-o în perioada în care s-a despărțit de fostul ei partener, Alex Leonte, și a început o nouă relație cu Anghel Damian.

„Dacă ajungi să fii ok cu tine, oamenii care vor să fie acolo, vor fi. Am reușit să trec peste toate reacțiile care spuneau că eu nu sunt așa cum sunt. M-a durut că oamenii s-au îndoit de faptul că nu aș fi corectă într-un aspect atât de important al vieții mele.

Faptul că eu le-am dat acces la cine sunt cu adevărat și unii dintre ei s-au îndoit de faptul că eu am acționat diferit față de cum eu mă arăt a fi. M-au durut lucruri atunci”, mai spune artista.

Cum a trecut peste valul de reacții negative

„Am reușit să despart lucrurile și mi-am dat seama că fiecare om poate crede ce vrea. Pe lângă asta, mi-am dat seama că sunt datoare cu explicații doar mie. Cu cât încerc să explic mai mult, cu atât intru într-un joc. M-am simțit neîndreptățită, s-au scris neadevăruri, iar eu sunt genul care luptă pentru adevăr, știu că nu am făcut nimic extraordinar.

Nu s-au mai despărțit oameni? Eu am dovada faptului că lucrurile s-au întâmplat așa cum trebuie și poate că dacă n-ar fi fost Anghel m-aș fi avântat într-o dispută. E un joc pe care nu ai cum să-l câștigi. Lucrurile trec de la sine”, a mai spus Theo Rose.

Publicat: 03 oct. 2023, 10:56 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă