Theo Rose a izbucnit! Artista a vorbit despre infidelitatea din cuplu: „Ce se întâmplă cu familia?”

Publicat: 13 sept. 2023, 10:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Theo Rose este cunoscută în spațiul public pe lângă talentul său incontestabil și pentru faptul că spune lucrurilor pe nume ori de câte ori are ocazia. Recent, cântăreața și-a luat fanii prin surprindere după ce a vorbit pe rețelele de socializare despre infidelitate. 

Theo Rose a vorbit mereu cu sinceritate chiar și despre momentele mai puțin plăcute prin care a trecut de-a lungul timpului. Nu mai este un secret pentru nimeni că artista are o legătură strânsă cu cei care o urmăresc. Atunci când are puțin timp liber, vedeta le povestește acestora diferite situații cu care se confruntă.

Theo Rose, despre infidelitatea în cuplu

Recent, partenera lui Anghel Damian a izbucnit în mediul online după ce a urmărit pe TikTok un filmuleț care o revoltat-o. Concret, discuția respectivă se referea la înșelatul în cuplu. O tânără susținea că bărbații sunt vânători la bază, iar cei care nu fac acest lucru au o problemă.

„Iar m-am uitat pe TikTok și mi-a apărut o gagică care a spus că bărbatul e vânător la bază și că e absolut normal să caute în timpul unei relații cu o femeie să mai meargă și pe la alte femei, pentru că el are nevoie să diversifice, că asta face un bărbat normal, că ăla care nu înșală e un fătălău”, a spus Theo Rose, pe conturile sale de socializare.

Declarațiile fetei au devenit imediat virale. Cele mai multe dintre comentariile clipului erau negative. Internauții au criticat-o pentru modul în care gândește și se pare că nici Theo Rose nu a fost deloc de acord cu cele auzite.

Theo Rose a vorbit despre infidelitate

Theo Rose nu ar accepta să fie înșelată

Artista a explicat că infidelitatea nu este un lucru de laudă și nici nu ar trebui să fie normalizată. Potrivit declarațiilor cântăreței un astfel de comportament dăunează societății, influențează negativ tânăra generație, dar mai ales familiei.

Pentru Theo Rose, genul acesta de comportament este unul anormal. Mai mult, artista a recunoscut că nu ar accepta niciodată ca partenerul ei să fie infidel.

„Bine, să zicem că toți bărbații ne înșală, deci, toate suntem înșelate, niște proaste! Și atunci de ce mai facem pe detectivele, de ce ne ducem și la batem pe alea, le omorâm, de ce ne mai supărăm, de ce ne mai doare? Că dacă ne doare înseamnă că nu e normal, că nu se poate trăi cu sentimentul ăsta. Întrebarea mea în continuare este: ce se întâmplă cu familia? Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe? Și imediat vă spun și continuarea.

„Ce se întâmplă cu familia?”

Ăștia micii asta văd pe internet și mulți dintre ei nu au puterea să își selecteze informația, asta e problema mea în momentul ăsta și vă spun și de ce. Noi ăștia care am crescut cât de cât, vă spun de ce suntem proști, ne interesează doar cum ne simțim noi și prea puțin de ce văd ăștia micii care vin după noi. Ăștia ne iau de buni, ei nu înțeleg că noi suntem tâmpiți la cap, ei văd în noi modele”, a mai spus cântăreața pe Instagram.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 13 sept. 2023, 10:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă