Theo Rose a ajuns ”la cuțite” cu iubitul ei? ”Ne certăm în fiecare zi. Sunt mai rea de gură, recunosc”

Publicat: 21 oct. 2021, 19:47 Autor: Dora Bazavan Vedete

Frumoasa artistă a povestit pentru Ciao.ro cum îi merge, cum se simte după ce a avut Coronavirus și cât de bine se înțelege cu iubitul ei, Alex, despre care are numai cuvinte de laudă, deși recunoaște că ea mai sare calul câteodată pentru că se aprinde mai repede decât e cazul!

Reporter: Cum te simți după Coronavirus, cum ești?

Eu mă simt refăcută complet! O fi și de la sănătate, în general, și tinerețe și toate cele, s-ar putea să fi lăsat ceva urme, nu zic! Am avut o cântare între timp și nu am simțit că  obosesc mai  mult decât mă solicită concertul!

Dar ai terminat tratamentul?

Da, am ținut tratament pe toată perioada izolării, am stat cuminte, m-am  ținut de treabă și cred că m-am refăcut complet! Nu știu ce să zic!

Artista a avut Covid

Sunt mulți care au spus că boala le atacă sau le-a atacat plămânii!

Da, mă derutează tot ce aud în jur, că sunt oameni care rămân cu niște urme, dar eu  nu simt că ar fi și sper nici să nu existe! O să mă duc să îmi fac un set de analize. După o experiență ca asta e bine să te cauți în general, că nu se știe niciodată cu ce surpriză te trezești și sper să nu am parte de o surpriză de genul asta. Eu zic că dacă sunt tânăra, pleacă și de la psihic, sunt optimistă!

Ești mereu o apariție foarte fresh, foarte frumoasă, cum te menții tu în formă? Ai secrete de beauty?

Nu prea am secrete de beauty! Ce-i drept, mă și machiez foarte des, mai merg din când în când la câte un tratament facial, unde să îmi extragă toate impuritățile. Dar nu fac nimic mai mult, nici pentru păr. Pentru că majoritatea adolescentelor și fetelor de vârsta mea mă întreabă  cu ce anume mă spăl pe cap sau ce produse folosesc ca părul meu să fie așa. Eu nu sunt  din lumea aia, e genetică toată treaba, și cu tenul. Mai am perioade când e fața mai încărcată, când îmi apar și mie coșuri, doar că nu prea pun la suflet!

Ai moștenit de la mama ta frumusețea?

Da, mama, recunosc, că e mai frumoasă un pic decât tata! (rade) Dar tata are, în schimb, niște ochi foarte frumoși și o personalitate  pe măsură. Și personalitatea  am luat-o de la tata. Cred că sunt așa, o combinație mișto, între mama și tata!

Theo Rose mănâncă orice și nu se îngrașă

Ai restricții alimentare sau vreun meniu de la care nu te abați?

Nu, nu am niciun fel de alergii, adică să țin cont de ceva anume. Nici vreun aliment care să mă îngrașe mai mult, nu am nicio treabă, mănânc absolut orice!

 Dar la ce poftești cel mai mult?

Fast food, acum, să fiu sinceră, doar că nu exagerez, pentru că dacă în copilărie, la țară, nu existau, era un moft pentru mine,  și la fel le tratez și acum, nu sunt toată ziua bună ziua  acolo, la coadă  la fastfood, în schimb când mănânc, recunosc că îmi comand cel mai mult de la restaurante.

Obișnuiești să gătești, așa, din când în când?

Nu gătesc deloc! Sunt antitalent  la gătit sau  poate pur și simplu nu am răbdare să fac. Poate că  talent ar fi doar că nici nu am fost curioasă să aflu dacă e.

Ce planuri și-a făcut pentru finalul anului

Cum e perioada asta acum cu concertele? Ți s-au anulat multe evenimente?

Da! Foarte multe s-au anulat. Aș fi avut full până și luna octombrie, așa se anunța în vară. Au rămas 2-3 cântări, suferim din pricina asta un pic, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că vara a fost  plină, ne-am putut desfășura activitatea, am strâns și niște bani acolo ca să putem trece peste sezonul rece și aia e, sperăm sănătate!

Aveai și Revelionul stabilit?

Avem, avem, 4 evenimente legate!

Și a rămas în picioare?

Sunt în discuții pentru că nu știu încă în ce condiții se vor ține petrecerile de Revelion așa că așteptăm! Suntem în stand by, așteptăm să vedem ce se anunță pentru  sărbătorile de iarnă.

Ce îți dorești tu pentru tine în perioada care urmează, profesional și personal?

Îmi doresc să mă dezvolt pe partea asta de TV și media, cred că e o lume din care îmi place foarte mult să fac parte și am spus cred înainte pentru că mi se pare  că mă potrivesc în peisajul asta.

Primești oferte multe în acest sens?

Da, au tot venit și tocmai de asta mă și gândesc serios că ar trebui să îmi dau interesul, să mă dezvolt așa. Acum, propunerile vin, doar că eu trebuie să și satisfac așteptările oamenilor și vreau să mă pregătesc,  încerc să testez terenul că acum trebuie  să bat fierul cât e cald.

Theo Rose: “Sunt mai rea de gură, recunosc!”

Cum stă Theo Rose în plan sentimental?

Pe partea de ”corason”, Theo Rose trece prin multe stări. Acum nu vorbim doar de relația de cuplu, că  Alex e aici cu mine, și suntem peste tot împreună, și la concerte și înseamnă mult pentru mine asta. Am parte de susținere  și masculină. În primul rând e și tată și frate și de toate și mă bazez în mai toate lucrurile pe el. Are o soluție pentru orice, contează mult să ai lângă tine un om, mai ales că e și tânăr. Îmi place că nu se dă în lături, nu se dă bătut, și dacă îi dau o provocare mult prea mare pentru el, pentru că  responsabilitățile au devenit din ce în ce mai mari, nu se dă în lături, mă ajută, face cumva și reușește să facă față!

Ești o fire geloasă?

Nu! Nu și nici el doar că mie nici nu prea mi-a dat motive, dar el, săracul, a fost expus la câteva situații,  dar a știut să treacă peste.

Dar vă mai și certați din când în când?

Normal, bineînțeles, nu că din când în când, ne certăm în fiecare zi, doar că pe niște subiecte care  nu au așa mare greutate, chestii, banalități, prin casă,  ne lăsăm chestiile dubios, sau nu știu, Eu sunt mai rea de gură, recunosc și se întâmplă de multe ori să îi mai zic o chestie care să îl deranjeze, doar pentru că m-am enervat. Mie în secunda următoare îmi trece, dar el pune la suflet.

Păi și cum îl împaci?

Îmi cer scuze, normal,  îi spun că mi-a luat-o gura pe dinainte și nu am vrut să îi spun așa, îi trece și lui.

 

 

Publicat: 21 oct. 2021, 19:47 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă