Teodora Becali și soțul ei și-au aruncat ”săgeți otrăvite” pe plajă! Câțiva prieteni au fost martori la discuțiile tensionate

Publicat: 04 Aug. 2020, 21:31 Vedete

Fiica cea mare a lui Gigi Becali și soțul ei s-au ciondănit pe plaja bogaților din Mamaia! Nu le-a luat prea mult însă ca să revină la sentimente mai bune, iar tensiunea este provocată poate și de faptul că cei doi au devenit părinți în urmă cu nici două luni. 

Tânăra soție  Teodora Becali a fost surprinsă cu tânărul ei soț, Mihai Micu, într-o vizită scurtă și intensă pe litoralul românesc. Greu în alte părți, COVID, teste, carantină, așa că mai bine aici…

Privind cu atenție imaginile surprinse de paparazi CIAO.RO, sesizăm că amorul nu mai e atât de mare. Ba parcă sentimentele de vibrație înaltă par a fi înlocuite cu puțină mânie… justificată însă, probabil, de faptul că cei doi trec printr-o perioadă destul de încărcată, dat fiind faptul că abia au devenit părinți!

Distanți și parcă ușor supărați pe alocuri, cei doi abia dacă și-au vorbit după ce au ajuns pe plajă. Teodora a stat numai pe șezlong, îmbrăcată într-o rochiță albă, în timp ce jumătatea ei se cam plimba ca un leu în cușcă. În jurul lor mișunau prietenii, parcă și ei ușor deranjați de situația în sine.

După ce, spun martorii, au aruncat unul către altul câteva săgeți otrăvite, le-a revenit rapid zâmbetul pe buze, ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Altfel… voia bună, fericire, și imediat în octombrie se împlinește un an de la nunta cu ștaif. Da, da, nunta aia la care Gigi Becali, pentru prima dată socru, a aruncat în stânga și în dreapta cu euro, dar și cu propriile picioare în tipicul stil de dans machedonesc.

După ce s-a iubit cu Daniela Crudu, Mihai a luat-o de nevastă pe junioara lui Becali

Mihai Micu, cel care anul trecut a devenit ginerele lui Gigi Becali, este fiul unui om de afaceri potent din punct de vedere financiar. Supranumit „Prinţişorul din Dobroeşti”, Mihai și-a făcut debutul în lumea afacerilor cu vânzarea de haine şi comerţul cu ceai şi cafea. La scurt timp, a mai înfiinţat o firmă care are ca obiect de activitatea fabricarea de parfumuri şi cosmetice. Înainte să devină ginerele lui Gigi Becali, tânărul s-a iubit cu Daniela Crudu. Socrul a trecut peste această „abatere” și l-a acceptat de ginerică, ba chiar se arăta foarte încântat de alegerea făcută de fiica lui.

„E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, spunea Gigi Becali recent.

Publicat: 04 Aug. 2020, 21:31 Vedete
Pe aceeași temă