Teo Trandafir este omul care a încurajat-o pe Amme să fie mai mult decât o ospătăriță pe Decebal: „Mi-a fost profesor la școala de televiziune”

Publicat: 18 oct. 2023, 12:03 Autor: ileana.ghinea Vedete

Teo Trandafir a marcat, cu siguranță, viața multora dintre vedetele care apar astăzi la televizor. Însă puțini sunt cei care, astăzi, își amintesc despre asta.

Amme, în schimb, nu va uita vreodată momentul în care a înțeles că o carieră în televiziune nu i-ar fi ceva de neînchipuit. Iar „vinovată” pentru această revelație a fost omul de televiziune.

Teo Trandafir este omul care a încurajat-o pe Amme să fie mai mult decât o ospătăriță pe Decebal

„Teo Trandafir mi-a fost profesor la școala de televiziune Tudor Vornicu. Nu știu nici până astăzi ce m-a mânat să mă înscriu la aceste cursuri. Însă știu că după ce am plecat de la cursul pe care ni l-a predat Teo. Am înțeles că undeva în sufletul meu întotdeauna a existat dorința de a fi prezentator de știri.

Am rămas cu gândul acolo, recunosc. Cumva traiectoria mea profesională a fost alta. Am intrat în lumea muzicii, am descoperit internetul unde am reușit să construiesc o comunitate frumoasă. Și o am aproape și căreia îi sunt aproape. Însă o bucățică din inima mea a rămas acolo și, pentru asta. Vreau să-i mulțumesc, astăzi, public doamnei Teo Trandafir.”, declară Amme.

Artista, pe de altă parte, nu a abdicat vreodată în fața momentelor nu tocmai plăcute pe care i le-a adus viața. Decisă să-și construiască o carieră în spațiul public, Amme a pornit de jos, primul ei job, în facultate, fiind cel de ospătăriță.

„Mi-a fost profesor la școala de televiziune”

„După ce am venit la facultate, a trebuit să mă angajez, pentru că situația financiară nu-mi permitea să nu o fac. Iar muzica deja trecuse pe plan secund. Îmi luasem gândul că o să mai fac ceva în acest domeniu. Pentru că era destul de greu în București să faci ceva și nici nu era online-ului atât de puternic încât să te poți promova.

Trebuia să îmi permit să investesc în piese sau să visez că voi face o carieră curând, când eu aveam, în buzunar, doar 100 lei pe săptămână. După ce am terminat facultatea și joburile mele part time, pentru că începusem să îmi iau multe pentru a câștiga un nivel decent de trai. Mi-am dorit să mă înscriu la o școală de televiziune. Mi-a plăcut mereu să prezint, iar în liceu am prezentat balul bobocilor și diferite evenimente. Fapt pentru care am zis că mi s-ar potrivi.

La 25 de ani, m-am angajat ca ospătar, pe Decebal, ca să pot plăti școala de televiziune și să încerc să lupt pentru visul meu. Așa, am reușit să mă înscriu la canto. În zilele mele libere, le făceam pe ambele sperând că o să iasă măcar una dintre ele. Și că o să ajung acolo unde îmi doream atât de mult.”, a declarat Amme.

Publicat: 18 oct. 2023, 12:03 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă