Telenovelă reală în Pro TV! O vedetă a postului a divorțat în secret după ce a fost prinsă cu amantul

Publicat: 01 Jul. 2020, 11:02 Vedete

Într-un interviu recent, Conrad Mericoffer, Bobby din serialul ”Sacrificiul”, a vorbit deschis despre momentul despărțirii de partenera sa, Victoria Răileanu, actrița care joacă în serialul  ”Vlad”, de la Pro TV. Cei doi au divorțat în secret, iar CIAO.RO v-a prezentat în exclusivitate ”motivul” care ar fi condus la această decizie. 

Conrad a vorbit pentru Click! despre despărțirea care a făcut vâlvă printre vedete. El și Victoria Răileanu au decis anul trecut că trebuie să o ia pe drumuri separate, așa că s-au despărțit.

”Da, este oficial deja. Dar asta cu pozele a fost după ce ne-am despărțit noi. Anul trecut. Dar am fost foarte discreți. Am ieșit cu copilul împreună la câteva evenimente. Nu ne place să ieșim în evidență. Ce era să facem? Să ieșim să punem poze cu noi singuri pe canapea? Și să scriem că ne-am despărțit?”, a spus el.

De asemenea, interviul a continuat și a explicat că cei doi au rămas acum prieteni: ”Suntem prieteni. În continuare avem o relație frumoasă de prietenie și ne înțelegem la fel de bine, nu există râcă între noi”.

Asupra copilului au custodie comună, iar cei doi s-au despărțit în urma unor tensiuni acumulate de-a lungul timpului.

Cât despre refacerea vieții: ”Ce să refac, că nu era mare lucru. Mi-am continuat viața cu proiectele pe care le am. Am terminat de filmat pentru „Sacrificiul” și am scris la scenariul noului serial, de la toamnă, alături de Radu Grigore, Simona Macovei și Bianca Mina. Am început să scriu la proiectele mele de film pe care le-am lăsat sub cearșaf și fac mult sport. În izolare mi-am descoperit pasiunea de a sta cu mine. Primele zile a fost nasol, apoi m-am regăsit. Îmi este dor de prieteni, de teatru, de filmări”.

În trandrețuri cu actorul Adi Nartea din ”Vlad”

CIAO.RO a relatat în exclusivitate despre o posibilă idilă între Victoria Răileanu și colegul ei de serial Adi Nartea. Cele două vedete PRO TV au fost surprinse în trandrețuri într-un restaurant din Capitală.

Paparazii CIAO.RO i-au surprins în câteva momente de tandrețe care lasă loc mult de interpretat.

Publicat: 01 Jul. 2020, 11:02 Vedete
Pe aceeași temă