Țeapă de 90.000 de euro pentru Andreea Bălan? Ce legătură are Andreea Antonescu

Publicat: 17 Mar. 2021, 13:09 Vedete

Andreea Bălan și-ar fi luat o „țeapă” de 90.000 de euro, după ce a cumpărat un imobil situat în complexul în care și Andreea Antonescu are două apartamente. Dar de la ce ar fi pornit, de fapt, totul?

Prietene de o viață, colege de trupă și în breaslă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut o relație foarte specială în trecut și mulți s-au întrebat dacă cele două mai țin legătura. Ei bine, da, și-au reluat legăturile, chiar dacă drumurile lor s-au separat la un moment dat, și își continuă relația de prietenie. Însă, recent, a ieșit la suprafață o ”problemă” de care a avut parte frumoasa artistă Andreea Bălan. Celebra cântăreață ar fi ”pierdut” sau și-ar fi luat ”țeapă”, cum s-ar spune, de… 90.000 de euro. O sumă colosală!

Și-a cumpărat un apartament, dar nu a reușit să intre în posesia lui

Andreea Bălan a ascultat de sfatul prietenei sale, Andreea Antonescu, și a luat și ea decizia de a-și achiziționa un imobil în complexul în care și artista locuiește. Andreea Antonescu are acolo două apartamente, unul pentru ea, iar altul pentru fratele său, care au costat în jur de 150.000 de euro. Andreea Bălan a reușit să achite suma de 90.000 de euro pe imobil, în doi ani, însă… nu a intrat în posesia locuinței care ar fi trebuit să fie ”predată la cheie”: „Sfatuită de fosta mea colegă, Andreea Antonescu, care deține și ea două apartamente în ansamblu, am decis să cumpar o locuință. În doi ani am plătit 90.000 de euro”, arată Wowbiz.

Imobilul se afla în construcție, Andreea Antonescu își cumpărase deja apartament, iar cel al Andreei Bălan nu a fost finalizat nici până în ziua de azi. Firma care se ocupa de construcția imobilului a plecat din țară, astfel că datoria a fost preluată de un fond de investiții cu sediul în Insulele Virgine

”Eu am două apartamente cumpărate acolo. Sunt în blocul care a fost până la urmă finalizat, acum nu mai sunt nici un fel de probleme. Nu cunosc detalii prea multe, fratele meu s-a ocupat de tot”, spunea Andreea Antonescu.

Sursă foto: arhivă Ciao, capturi video Youtube

Publicat: 17 Mar. 2021, 13:09 Vedete
Pe aceeași temă