Clientii unui restaurant, speriati de decorul ciudat din local! Ce au atarnat patronii de tavan in semn de manifest

Publicat: 23 oct. 2017, 14:39 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Clientii unui restaurant, speriati de decorul ciudat din local! Ce au atarnat patronii de tavan in semn de manifest

Un restaurant din Australia a reusit sa isi oripileze clientii, care au  pornit o adevarata revolta in mediul online din cauza unui singur detaliu care a stricat infatisarea localului.

Pizzeria din Adelaide, un orasel situat in Australia de Sud, a convenit sa impaieze o vaca si o sa o atarne de tavanul locatiei cu membrele inferioare in jos.

Federico si Melissa Pisanelli, proprietarii restaurantului, au declarat ca vor ca clientii care le calca pragul sa aiba alta conceptie despre vacile cu lapte. Decorul a fost conceput pentru a-i face pe consumatori sa se opreasca si sa se gandeasca la realitatile industriei produselor lactate. Insa clientii nu vazut aceasta initiativa cu ochi buni, considerand-o ”de nedescris, atroce si socanta”.

Într-o petiție semnată de peste 4.000 de persoane se susține că pizzeria ”prezintă trupul unei vaci reale, moarte, atârnată de picioare deasupra meselor în timp ce clienții mănâncă”.

”Este obscen și ne dorim să fie dată jos imediat”, se mai arată în petiție.

Etica susține că restaurantul său este ”conceput pentru a reflecta un abator” și ”este dominat de teme precum confruntarea și transparența”. ‘‘Nu dorim să influențăm dacă cineva ar trebui sau nu să consume produse lactate, însă îi îndemnăm pe consumatorii noștri să înțeleagă originea hranei lor pentru a face alegeri conștiente cu privire la consumul acesteia”, au declarat proprietarii.

Sursa: telegraph.co.uk.

Publicat: 23 oct. 2017, 14:39 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă