Tatăl Andreei Bălan, mesaj emoționant de ziua nepoatei! ”La mulți ani, copil minunat”

Publicat: 09 Oct. 2020, 12:33 Vedete

Tatăl Andreei Bălan, Săndel, a scris pe rețelele de socializare un mesaj frumos pentru una dintre nepoatele sale. Astăzi, micuța împlinește patru ani!

Este fericire în familia Andreei Bălan. Astăzi, una dintre micuțele artistei, și anume Ella, împlinește patru anișori. Bunicul fetiței, Săndel Bălan, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în dreptul unor imagini postate cu Andreea Bălan, Andreea Antonescu, dar și cu fetițele artistei.

”Ella, nepoata mea cea mare, a împlinit 4 ani! La mulți ani, copil minunat!”, este mesajul scris de tatăl Andreei Bălan.

Tatăl Andreei Bălan a primit mesaje cu urări frumoase

Evident, mesajele de ”la mulți ani” au curs pe rețelele de socializare: ”Este o frumusețe, să fie sănătoasă și să aibă numai fericire, iar tu, bunicule, să ne trăiești alături de toți cei dragi!”, ”La mulți anișori luminoși și plini de bucuriile firești ale copilăriei! Să crească frumos, într-o lume frumoasă și sigură și să vă încânte viața”, ”Să-ți trăiască nepoatele, La mulți ani frumuseței care a împlinit patru ani!!!”, ”La multi ani, păpușă. Sănătate și o copilărie frumoasă”, ”La mulți ani!!! Să vă trăiască, să fie sănătoasă și norocoasă!”.

Ella , nepoata mea cea mare, a implinit 4 ani! La multi ani, copil minunat !

Publicată de Balan Sandel pe Joi, 8 octombrie 2020

Reacția tatălui Andreei Bălan, după ce George Burcea a fost prins drogat la volan

Pentru CIAO.RO, tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, a făcut prima declarație, după ce George Burcea a fost prins drogat la volan, chiar în apropiere de locuința cuplului. Bărbatul susține că nu a reușit să ia legătura cu fata lui, Andreea Bălan, însă orice s-ar întâmpla, familia îi va fi alături, iar ”tata o iubește”.

„Nu comentez. Nu am informațiile necesare pentru că nu am reușit să iau legătura telefonic cu fata mea. O să iau legătura cu ea. Eu nu comentez problemele, n-am văzut nicio declarație de la ea. Tata o iubește indiferent de deciziile pe care le ia”, a spus tatăl Andreei Bălan în exclusivitate pentru CIAO.RO.

Publicat: 09 Oct. 2020, 12:33 Vedete
Pe aceeași temă