EXCLUSIV! Primele declarații ale tatălui Andreei Bălan, după ce George Burcea a fost prins cu cocaină la volan

Publicat: 25 Feb. 2020, 10:13 Vedete

Avem, în exclusivitate, primele declarații ale tatălui Andreei Bălan, socrul lui George Burcea, după ce soțul artistei a fost prins drogat la volan. Oamenii legii i-au deschis dosar penal!

Pentru CIAO.RO, tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, a făcut prima declarație, după ce George Burcea a fost prins drogat la volan, chiar în apropiere de locuința cuplului. Bărbatul susține că nu a reușit să ia legătura cu fata lui, Andreea Bălan, însă orice s-ar întâmpla, familia îi va fi alături, iar ”tata o iubește”.

„Nu comentez. Nu am informațiile necesare pentru că nu am reușit să iau legătura telefonic cu fata mea. O să iau legătura cu ea. Eu nu comentez problemele, n-am văzut nicio declarație de la ea. Tata o iubește indiferent de deciziile pe care le ia”, a spus tatăl Andreei Bălan în exclusivitate pentru CIAO.RO.

George Burcea a fost prins drogat la volan

Soțul Andreei Bălan a fost prins zilele trecute drogat la volan. Acesta a fost supus unui test cu aparatul Drug Test și a ieșit că actorul a consumat cocaină. Probabil că acesta ar fi fost motivul pentru care Andreea Bălan a preferat să se separe de George Burcea. Dacă va fi condamnat, permisul îi va fi anulat, iar la doi ani de la condamnare, George Burcea ar fi capabil să dea de permis, din nou. Oamenii legi i-ar fi făcut deja un dosar penal lui George Burcea. Actorul ar fi fost filat de ceva timp de polițiști. George Burcea a fost extrem de cooperant cu oamenii legii, având în vedere starea în care se afla.

”A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au dezvăluit surse, pentru click.ro, scrie Cancan.

Publicat: 25 Feb. 2020, 10:13 Vedete
Pe aceeași temă