Tânăra ucisă prin strangulare de ziua ei, în timpul unei partide de amor. Agresorul a lăsat cadavrul în cameră iar apoi a plecat

Publicat: 06 Nov. 2019, 15:02 News 3

Fata de 22 de ani a murit în timp ce întreținea relații sexuale cu un băiat întâlnit pe Tinder.

Tânăra ucisă prin strangulare. Au aparut detalii șocante despre moartea unei turiste britanice, care a fost ucisă în timpul unei partide de amor în Noua Zeelandă.

De scurt timp au ieșit la iveală la primul termen al procesului. Este vorba despre Grace Millane, care obișnuia să călătorească în jurul lumii și ajunsese în Noua Zeelandă în noiembrie anul trecut.

Tânăra ucisă prin strangulare de ziua ei

Tânară ucisă prin strangulare de ziua ei

Cadavrul ei a fost găsit într-o pădure de lângă Auckland, la data de 2 decembrie, la doar o săptămână după ce a fost văzută ultima dată în viață, potrivit Daily Mail.

După ce a ucis-o, tânărul a făcut poze cadavrului în ipostaze extrem de intime după care apoi a plecat la o altă întâlnire, tot pe Tinder, în timp ce trupul fetei ucise rămăsese în apartamentul său.

Tănăra a fost ucisă chiar în ziua când trebuia să împlinească vârsta de 22 de ani, iar după crimă, ucigașul a căutat pe internet timp de câteva ore modalități prin care ar putea să scape de cadavru.

În cadrul procesului, avocatul apărării a spus că tânăra a fost ucisă din rgreșeală după ce ea i-ar fi cerut bărbatul să o strângă de gât, iar agresorul ar fi izbucnit în lacrimi.

Procurorul a spus că tânăra a fost surprinsă de camerele stradale din oraș sărutându-se cu bărbatul de 27 de ani, după care s-a dus la hotelul în care acesta locuia.

„Grace părea a se simți bine la întâlnire, și sunt dovezi clare că ambele părți urmau să se implice în activități sexuale” a spus procuroarea Robin McCoubrey.

Acuzatul a spus că și-a dat seama abia a doua zi că fata murise.

Publicat: 06 Nov. 2019, 15:02 News 3
Pe aceeași temă