S-a internat in spital pentru o banala operatie, dar si-a gasit sfarsitul! E socant ce i-au administrat medicii din greseala acestei tinere. I-au facut totul pe viu

Publicat: 10 apr. 2018, 13:43 Autor: Echipa Ciao.ro Life

O tanara din Rusia si-a pierdut viata din cauza unei greseli grave facute de medici.

Ekaterina Fedyaeva, in varsta de 28 de ani, s-a internat in spital pentru o operatie de scoatere a unui chist ovarian, insa acolo si-a gasit sfarsitul. Tinerei i-a fost injectata o substanta care de obicei se foloseste la imbalsamarea cadavrelor.

Formalina (n.r. formol) este folosita pentru ca trupurile neinsufletite sa nu se descompuna! Greseala s-a produs chiar in timpul operatiei. In loc de solutie salina, chirurgii i-au administrat substanta respectiva.

Cand si-au dat seama de oroarea produsa, doctorii au incercat sa ii curete cavitatea abdominala, insa era prea tarziu. Timp de doua zile, Ekaterina a trecut prin dureri groaznice pana a intrat in coma si ulterior a decedat.

Nici macar aparatele la care era conectata n-au mai putut sa o tina in viata, organele cedandu-i rand pe rand. Mama ei este indurerata de moartea fiicei sale si nu-si explica cum medicii au facut aceasta greseala imensa.

”Picioarele ei se miscau, avea convulsii, tot corpul tremura. I-am pus sosete, am acoperit-o. Initial nu am stiut ca i-a fost injectata formalina. Chirurgii care au operat-o stiau ca i-a fost injectat ceva gresit. Trebuiau sa ia masuri urgenta, dar nu au luat”, a povestit femeia ingrozita.

Cazul Ekaterinei este acum investigat de autoritati.

Sursa: washingtonpost.com.

Publicat: 10 apr. 2018, 13:43 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă