Cel mai mare calamar din lume. Un monstru de 2.5 metri a fost capturat si urmeaza sa fie transformat in delicatesa

Publicat: 11 Apr. 2018, 09:57 Life

Daca iti plac fructele de mare, s-ar putea ca articolul asta sa nu-ti faca tocmai pofta de mancare

Cel mai mare calamar din lume. Un monstru a fost capturat. Daca va plac fructele de mare probabil stiti ce sunt calamarii si cat sunt de deliciosi, dar mai ales si scumpi.

Iata ca in unele dintre cele mai sarace parti ale planetei, localnicii au prins un calamar urias de peste 2,5 metri, ceea ce este enorm.

Este unul dintre cei mai mari calamari prinsi vreodata si a fost capturat in Filipine. Pescarii cu experienta din insulele filipineze si-au dat seama imediat ca au dat de aur, atunci cand au vazut in navod acest mamut.

Faptul ca este extrem de alb arata ca inca este un calamar tanar si ca ar mai fi putut sa creasca si mai mult de atat, dar faptul ca este de un alb stralucitor il va face sa fie si mai gustos, comform regulilor cunoscute de specialisti.

Cel mai mare calamar din lume. Un monstru a fost capturat

Intreg satul a venit sa se minuneze de calamarul urias si sa-si faca poze cu el. “Operatiunea Monstrul” se va incheia cel mai probabil destul de profitabil pentru cel care l-a prins. Un astfel de calamar poate cantari zeci de kilograme si asta inseamna bani buni in filipine.

Cel mai probabil calamarul va fi supus si unui control al calitatii carnii pentru ca din cate se aude, prin zona, ar mai fost cazuri cu pesti supra-dimensionati, care s-ar fi dezvoltat enorm din cauza apelor poluate.

Publicat: 11 Apr. 2018, 09:57 Life
Pe aceeași temă