El e ‘Mowgli’ din zilele noastre! Barbatul sustine c-a fost crescut de LUPI intr-o pestera! Cati ani avea cand a fost gasit si adus in civilizatie VIDEO

Publicat: 06 Apr. 2018, 19:52 Life

Poreclit 'Mowgli' din zilele noastre, barbatul a povestit ca a trait alaturi de lupi.

Pe nume Marcos Rodriguez Pantoja, barbatul are acum varsta de 72 de ani si locuieste intr-o casa de mici dimensiuni, intr-un orasel din Spania. Povestea lui e considerata una absolut impresionanta pentru ca a reusit sa supravietuiasca atat de mult in compania animalelor salbatice.

El a fost supranumit ‘Mowgli’ din zilele noastre, pentru ca asemenea personajului principal din „Cartea Junglei”, a fost „adoptat” si crescut de catre animale, in salbaticie. In cazul lui Marcos Rodriguez Pantoja, cei care l-au ingrijit au fost cativa lupi.

El e 'Mowgli' din zilele noastre si sustine ca a fost crescut de lupi

‘Mowgli’ modern a petrecut aproximativ 12 ani in compania fiarelor salbatice. Barbatul a povestit ca de la varsta de 3 ani a ramas fara mama, iar tatal sau a plecat de acasa pentru a locui cu o alta femeie si l-a abandonat.

Marcos Rodriguez Pantoja a fost gasit de catre autoritatile din Spania atunci cand avea 19 ani si adus inapoi in civilizatie. Pe atunci adolescent, el locuia in salbaticie intr-o zona de munte din Sierra Morena.

Totusi, pentru el revenirea la ceea ce unii oameni considera normal nu a fost chiar atat de usoara. ‘Mowgli’ din Spania a marturisit ca nici acum, la 72 de ani, nu se poate adapta, dar si ca e foarte dezamagit de umanitate, in mod general. Barbatul a mai adaugat ca ultimele sale amintiri fericite erau de atunci cand locuia alaturi de lupi.

‘Mowgli’ din zilele noastre a povestit ca viata alaturi de oameni nu poate fi comparata cu cea pe care o ducea in compania lupilor, dar si ca daca ar avea acum posibilitatea s-ar intoarce la un astfel de trai.

Atunci cand a fost gasit, Marcos Rodriguez Pantoja se afla tot in compania lupilor, care il pazeau neincetat. El era descult si era imbracat doar pe jumatate si comunica doar prin intermediul maraielilor pe care le adresa lupilor.

La fel ca in „Cartea Junglei”, ‘Mowgli’ modern a fost rapid acceptat de catre lupi, iar puii l-au considerat ca pe un frate. Barbatul a mai povestit ca tot aceste animale salbatice au fost cele care l-au invatat cu sa supravietuiasca, dar si ce fructe sau ciuperci sa manance si de care sa se fereasca.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 06 Apr. 2018, 19:52 Life
Pe aceeași temă