Au mers la supermarket sa cumpere fructe proaspete, dar cand au ajuns acasa au aruncat speriati caserola cu prune! Ce se afla prins in plasa fructelor i-a dezgustat

Publicat: 28 Feb. 2018, 15:45 Life

Scene dezgustatoare pe rafturile unui supermarket din Marea Britanie! Un cuplu a avut parte de socul vietii, dupa ce a fost la un magazin din orasul lor si a cumparat mai multe caserole de fructe.

Au gasit un soarece in caserola cu prune

Cand au luat-o si s-au uitat mai atent, au vazut socati un soarece care era inca VIU! Bietul animal incerca cu disperare sa se elibereze din plasa fructelor. Salma si Kamran nu isi explica cum a ajuns animalul sa treaca neobservat. Asa ca au impachetat la loc caserola cu prune si s-au intors ingroziti la magazinul de unde facusera cumparaturi.

Salma crede ca rozatoarea a ajuns printre fructe in timp ce acestea erau puse in cutiile pentru transport. Reprezentantii magazinului au marturisit ca niciodata ca nu s-au confruntat cu asemenea probleme si ca depozitele lor sunt curate.

”Investigam acest incident major si vom lua legatura cu furnizorul nostru pentru a descoperi cum s-a intamplat un asemenea lucru”, a declarat managerul supermarketului”.

Cei doi soti au marturisit ca sunt scarbiti de descoperirea facuta si ca nu vor mai cumpara prea curand fructe de la supermarket.

Sursa: metro.co.uk.

« Pagina anterioară

Publicat: 28 Feb. 2018, 15:45 Life
Pe aceeași temă