Jurnalista TVR, batuta crunt de fostul partener de viata! Prezentatoarea tv si-a facut curaj si a marturisit umilintele la care a fost supusa, ani la rand

Publicat: 28 Feb. 2018, 15:16 Vedete

Marturisirile cutremuratoare ale jurnalistei TVR, Andra Gavril, a socat o tara intreaga. Prezentatoarea tv si-a facut curaj si a vorbit despre cosmarul prin care a trecut si din care a reusit sa iasa in decembrie, anul trecut.

Aceasta a povestit pe pagina personala de Facebook modul in care a fost agresata fizic de fostul ei partener de viata. Desi a dorit sa nu ii faca public numele, Andra Gavril a tinut sa precizeze ca barbatul nu este fostul ei sot.

”La început e haios, atent, vesel, plin de pasiune, entuziast, doar ochi și urechi și promite că așa va fi mereu. Treptat îți câștigă încrederea, îți află toate slăbiciunile, îți spune câteva lucruri care te fac să vrei să îl protejezi, să îi dai putere, să îl aperi de oamenii răi care i-au distrus speranța.

Într-o zi îl prinzi cu o minciună. Urmează o criză de nervi pentru că ai aflat minciuna. Pe urmă vine o promisiune. Promisiunea nu e respectată niciodată. Apare în schimb amânarea. Apoi agresiunea verbală. Apoi umilirea. Minimizarea – nu ești bună de nimic, ești bătrână, ești provocatoare, ești vinovată pentru nervii mei, tu mă faci să fiu violent”, isi incepe vedeta tv povestea socanta.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Feb. 2018, 15:16 Vedete
Pe aceeași temă