Super-dieta cu castraveti. Dai jos 7 kg in 7 zile. Cum prepari salata

Publicat: 03 Mar. 2017, 15:44 Retete & Diete
Super-dieta cu castraveti. Dai jos 7 kg in 7 zile. Cum prepari salata

Până la 7 kilograme mai puțin în 7 zile, asta promite dietă cu castraveți, dacă e ținută corect și e ajutată și de mișcare. Asta pentru că sunt legume bogate în nutrienți și fibre, dar și în apa, având și proprietăți detoxifiante. Castraveții au din belșug vitamine importante pentru sănătate, cum sunt vitaminele B, C și E. Deasemenea, conțin calciu, zinc și magneziu, așa că nu ai de ce să îți faci griji că riști o anemie severă după o astfel de dietă. Dimpotrivă, aceste vitamine și minerale îți vor îmbunătăți starea de sănătate.

Corpul va fi curățat de toxine, metabolismul va fi accelelerat iar digestia îmbunătățită. Castravetele e și un bun diuretic, așa că va contribui și la pierderea apei în exces. Este una dintre legumele folosite frecvent în diete de detoxifiere, în special indicat pentru pentru persoanele care obișnuiesc să mănânce foarte sărat ori mâncare conservată. Unde mai pui că proprietățile sale îl fac să fie foarte dorit și în industria cosmetică, tratând cu succes tenul cu tendințe acneice sau cu exces de sebuum.

Pentru partea dietetică, îți prezentăm o variantă foarte interesantă care te poate ajută, cum spuneam mai sus, să slăbești până la 7 kilograme într-o săptămâna. Pentru a te menține în formă și după aceea, e important să continui cu un stil de viață sănătos, întrucât dietele reprezintă doar un start, nu un miracol cu efect permanent! E o dietă care presupune să servești trei meșe pe zi și două gustări, cum e normal să mănânci în fiecare zi, nu doar când vrei să slăbești.

Continuarea articolului »

Publicat: 03 Mar. 2017, 15:44 Retete & Diete
Pe aceeași temă